El Barça ha rebut una nova oferta per un dels seus jugadors franquícia, però que no té minuts des del seu aterratge al primer equip blaugrana. Ronald Koeman segueix sense confiar en Riqui Puig i el de Matadepera veu com suma jornada rere jornada més i més suplències. No hi ha manera. La recomanació de l'entrenador neerlandès ha estat, en més d'una ocasió, que marxi cedit, però el català no es vol moure de la seva posició, convençut que tard o d'hora podrà demostrar la seva qualitat.

Riqui Puig és conscient que té la confiança del club blaugrana i que Koeman tard o d'hora serà acomiadat. Només li queda esperar, encara que veure's relegat a la banqueta una setmana rere una altra està sent molt dur per a ell. La pressió és enorme i de vegades es troba en mig d'un encreuament, ja que hi ha qui l'idolatra i qui considera que hauria de marxar cedit per demostrar el seu nivell en comptes de plantar-se i seguir acumulant minuts a la banqueta.

Riqui Puig Barca gesto Europa Press

Riqui Puig durant un partit / Europa Press

La Roma de Mourinho vol Riqui Puig

Riqui Puig té diferents propostes per marxar cedit en la pròxima finestra de fitxatges, al gener, ja que molts clubs entenen que un jugador tan jove i amb tanta qualitat és carn de marxar cedit per agafar experiència, una gran oportunitat de poder disputar d'un jugador diferencial. Des d'Espanya, l'interès arriba per part del Getafe, Celta i Reial Societat, i ara s'ha sumat un nou actor, la Roma de Jose Mourinho. El tècnic portuguès vol aprofitar la suplència del català al Barça per donar-li la continuïtat que creu que mereix el jugador.

El jove del planter blaugrana no vol decidir fins que no sàpiga què passarà amb Ronald Koeman. El president Joan Laporta va ratificar el neerlandès, que seguirà en el seu càrrec. El pròxim compromís dels blaugrana és contra el València (aquest diumenge) i després vindrà el Dinamo de Kíev (Champions League) i el cap de setmana vinent, el Clàssic davant el Reial Madrid. Ja se sap que a Koeman no li agrada Riqui Puig, però el de Matadepera creu que el neerlandès no estarà molt més temps a la banqueta del Camp Nou i, de moment, vol aguantar.

Ronald Koeman Barça Benfica EFE

Koeman no compta amb Riqui Puig i no li donarà minuts / EFE

Riqui Puig esperarà fins al Nadal

Riqui Puig només es plantejarà una sortida del Barça, sempre com a cedit i sense opció de compra, si arriba el mes de desembre i veu que la situació es manté inalterable. A la seva edat, el que necessita és jugar, adquirir experiència, i Ronald Koeman ja li ha fet saber que amb ell a la banqueta la seva presència a l'equip serà totalment testimonial. No hi ha res a fer.

En aquest cas, el migcampista de Matadepera començarà a escoltar ofertes, tant de clubs de la lliga espanyola com d'altres campionats. Serà llavors quan el jugador haurà de decidir si paga la pena posar-se a les ordres de Mourinho, un entrenador exigent, però amb el qual pot créixer molt com a futbolista de l'elit. De moment, Riqui Puig segueix pensant només en blaugrana.

 

Imatge principal: Jose Mourinho durant un partit / EFE