Nou cap de setmana amb mundial de motociclisme després de l'estrena del campionat del món a Portugal. Un cop havent superat les primeres curses a Portimao, ara és el torn del Gran Premi de l'Argentina, que es disputarà al circuit de Termas de Río Hondo. I serà una cursa amb més emoció, però amb baixes destacades.

A l'Argentina sense Marc Márquez ni Pol Espargaró

Pol Espargaró no estarà en el primer gran viatge a Sud-amèrica per culpa del greu accident que va patir a Portimao, igual que Marc Márquez, que ha hagut de ser intervingut d'una lesió a la mà i no correrà a l'Argentina. I això deixarà alguns al·licients menys per als aficionats catalans, ja que dos dels seus millors pilots no competiran a l'Argentina. Tot i això, sí que haurem d'estar atents a Aleix Espargaró, a Maverick Viñales, a Àlex Rins i a Àlex Márquez.

L'objectiu serà intentar guanyar Pecco Bagnaia, el vigent campió de MotoGP i també principal candidat a aconseguir la victòria a l'Argentina. El pilot italià de Ducati ha estat el doble vencedor en l'estrena a Portugal i sembla que serà molt complicat que algú li pugui fer ombra a Termas de Río Hondo.

Ara mateix la classificació del Mundial de MotoGP està liderada per Bagnaia, amb 37 punts, i seguit del català Maverick Viñales, amb 25 punts. Ja al darrere els segueixen l'italià Marco Bezzecchi, l'australià Jack Miller i el francès Johann Zarco. L'Aprilia de Viñales, entre les Ducati. En sisena posició es troba Àlex Márquez i el setè és Aleix Espargaró. Ja mirant la resta de pilots, per trobar els altres dos catalans hem de buscar a l'onzena posició, on hi és Marc Márquez, i la dotzena, la posició d'Àlex Rins.

Quan i on veure el GP de l'Argentina per TV?

El cap de setmana de Gran Premi a l'Argentina començarà amb els entrenaments lliures del divendres, continuarà amb més entrenaments dissabte, a més de les sessions de qualificació i de la cursa esprint de MotoGP, i el final de festa amb les curses de diumenge. Molta emoció i molta expectació en el primer gran viatge de la temporada de MotoGP, Moto2 i Moto3.

Horaris de MotoGP:

  • Divendres 31 de març: 15.45h lliures 1 / 20.00h lliures 2
  • Dissabte 1 d'abril: 14.10h lliures 3 / 16.15h qualificació / 20.00h cursa esprint
  • Diumenge 2 d'abril: 19.00h cursa

Totes les sessions d'entrenaments, les qualificacions i les curses es podran seguir a través de DAZN i a la plataforma Movistar+. Un nou cap de setmana on estan posades grans expectatives i on tots els pilots voldran demostrar que poden aspirar a guanyar el Mundial a final de temporada.