Una de les grans sorpreses d'aquest inici de temporada en el Reial Madrid és la decisió de Carlo Ancelotti de dosificar-ne més del compte a Luka Modric. El croat, acostumat a jugar-ho sempre tot, està veient com el tècnic italià no només el substitueix sempre, sinó que a més el deixa fora de l'equip cada dos per tres, amb l'excusa de què a l'edat de Modric el seu cos necessita descansar més que la resta.

I és que els números no enganyen. Dels 720 minuts que el Reial Madrid ha disputat fins a la data a la Lliga, Modric només ha jugat 369, poc més de la meitat, mentre que Fede Valverde ha disputat 698 i Casemiro 545. El centrecampista, que es va quedar en el Reial Madrid perquè pensava que continuaria sent el líder del centre de camp, està molest, ja que considera que la inactivitat li pot acabar passant factura més que ajudar-lo a arribar al tram final en plena forma.

modric florentí pilota or efe

Florentino Pérez i Luka Modric, quan el croat va guanyar la Pilota d'Or / EFE

Florentino no entén els pocs minuts de Modric

El malestar de Luka Modric, que la primavera passada, amb diverses ofertes a sobre de la taula, va renovar per petició expressa de Florentino Pérez, ha arribat a orelles del president del Reial Madrid. La queixa, de fet, no és la primera que transcendeix del vestidor del club blanc, ja que hi ha més jugadors que no acaben d'entendre la gestió que està fent Ancelotti.

Florentino, un enamorat del futbol de Modric, no comprèn els pocs minuts que està disputant el croat, que dimarts passat va firmar un gran partit contra el Xakthar. De moment, el president no pensa moure fitxa, encara que sap que la nova situació pot provocar l'adeu de Modric, però no es descarta que les coses puguin canviar el seu el Reial Madrid no comença a acumular bons resultats en els pròxims partits.

Carlo Ancelotti EuropaPress

Carlo Ancelotti, entrenador del Reial Madrid / Europa Press

Creix la llista d'enfadats amb Ancelotti

Modric s'uneix a la llista de futbolistes que no estan gens contents amb Carlo Ancelotti. Hazard, per exemple, s'enfila per les parets per la falta de confiança del tècnic, que a l'estiu li va prometre un protagonisme que a l'hora de la veritat no s'ha complert. I en una situació semblant es troba Isco, que ja ha decidit no renovar el seu contracte i sortir a cost zero el pròxim estiu.

I què dir d'altres jugadors com Marcelo, Jovic o Mariano Díaz, futbolistes que se senten menystinguts per l'entrenador italià, que ja ha decidit que no hi compta, fins al punt de destil·lar que estaria encantat si abandonen el Reial Madrid aquest mateix mercat d'hivern.

 

Imatge principal: Luka Modric, jugador del Reial Madrid / Europa Press