Cada setmana sorgeixen noves informacions en relació amb Diego Armando Maradona. La llegenda argentina va perdre la vida a finals del passat mes de novembre, però encara hi ha molts dubtes per resoldre. La lluita per la seva herència entre la seva exesposa, els seus fills reconeguts, els que demanen ser reconeguts i el seu cercle més íntim protagonitzen escenes polèmiques.

Contingut desconegut

El nou capítol en aquesta història és que s'ha conegut que hi ha dues caixes fortes que Maradona va deixar a Dubai i que segueixen allà. El contingut d'aquestes és tot un misteri fins i tot per l'entorn més proper.

"Són coses que Diego va guardar i només ell sabia que va guardar. Poden ser dírhams, rellotges, dòlars o res. Les caixes es van quedar allà i no les van obrir mai en aquests més de dos anys", va comentar una persona íntima de Maradona al digital Infobae.

Maradona Europa  Press

La imatge de Maradona amb la selecció argentina / Europa Press

El que se sap avui dia és que Maradona no va deixar cap testament i és complicat calcular el patrimoni que va deixar entre propietats i béns arreu del món.

Alguns dels materials que sí que es coneixen són un anell de brillants, valorat en 300.000 euros, un Roll Royce Ghost, de 300.000 euros també, una guitarra d'Andrés Calamaro o cinc immobles a l'Argentina. En qualsevol cas, el web especialitzat Celebrity Net Worth ho calcula tot al voltant dels 75 milions de dòlars.

Fa pocs dies es va conèixer un autèntic escàndol. Leopoldo Luque, metge personal de Maradona, va falsificar la firma de l'argentí per demanar la seva història mèdica, segons va revelar la investigació que ha de determinar si va haver-hi alguna mena de negligència.

"La conclusió dels perits cal·lígrafs és concloent i diu que les firmes no van ser realitzades per Maradona, sinó que van ser falsificades", van assegurar fonts de la investigació.

Maradona va perdre la vida el passat 25 de novembre després d'una aturada cardiorespiratòria. La Justícia està investigant si va haver-hi un homicidi culpós per part dels responsables mèdics. De moment, la causa no té acusats formals ni detinguts, però sí que s'han realitzat diversos registres i confiscacions principalment en propietats de Luque, que va participar en la seva intervenció per un hematoma cerebral a principis de novembre, i de la seva psiquiatra, Agustina Cosachov.

 

Imatge principal: Maradona durant un partit / Europa Press