La nedadora de Badalona, Mireia Belmonte, no s'ha volgut posicionar si el fet de mostrar estelades en el partit entre Barça i Celtic de Glasgow hauria d'estar novament sancionat per a la UEFA. Belmonte va destacar després de la victòria dels blaugrana a la Champions League que "no s'ha de barrejar mai esport i política".

La doble medallista olímpica en els passats Jocs Olímpics de Rio, va destacar que "cadascú és lliure d'expressar-se" com vulgui. A més, també va afegir que el món de l'esport i els interessos polítics no quadren per a ella.

Belmonte, que si a la Champions va assistir a la tribuna del Camp Nou, el passat 27 d'agost ja va ser convidada i homenatjada a l'estadi Santiago Bernabéu on va realitzar la sacada d'honor. Aleshores la nedadora ja va afirmar que no és de cap equip de futbol i que simplement li agrada l'esport.

Mireia és una esportista catalana, però també espanyola, tal com va afirmar fa un any en una entrevista on assegurava que cal gaudir dels èxits dels esportistes independentment d'on siguis. "La veritat és que ni ho penso. Una cosa és l'esport i una altra, la política. Cal gaudir de tots els èxits dels esportistes, no importa la comunitat autònoma. Jo crec que és compatible ser espanyol amb ser català".