Un dels noms propis del pròxim mercat de fitxatges serà el d'Erling Haaland. El noruec sembla decidit a abandonar el Borussia Dortmund quan acabi aquesta temporada per fer el salt definitiu a un dels clubs més grans del continent, però la incògnita continua sent quin serà aquest equip.

Raiola vol imposar la titularitat de Haaland

Un dels grans favorits és el Reial Madrid, que pensa que unir a Haaland amb Kylian Mbappé, si el francès acaba arribant, seria un gran cop a sobre per als seus rivals, però Florentino Pérez no ho tindrà gens fàcil. Perquè en l'altre extrem de la taula de negociacions es troba Mino Raiola, representant del jugador, un dels coneixedors més grans del mercat i un os dur de rosegar.

Mino Raiola EFE

Mino Raiola, representant d'Erling Haaland, entre tants altres futbolistes / EFE

Raiola vol aconseguir les millors condicions per al seu representat, i això engloba molt més que els diners. Sigui quin sigui l'equip que fitxi el davanter, se suposa que satisfarà les seves exigències econòmiques, per la qual cosa Raiola també mira pel vessant esportiu, i té una condició molt clara: Erling Haaland ha de ser el davanter titular.

Tots els moviments que ha donat en la seva carrera han estat per progressar de forma gradual i sempre ha estat per ser titular, i ara no pot ser menys. Al Manchester City, el competidor més important dels madridistes en aquest moment, està garantit, perquè el seu únic davanter centre és Gabriel Jesús, i no acaba de donar el nivell per ser titular, per la qual cosa Haaland ompliria el buit que Pep Guardiola i Txiki Begiristain van intentar ocupar amb Harry Kane, encara que els va ser impossible fitxar-lo.

Benzema mereix continuar sent fix al Madrid

Però al Madrid, si hi ha una posició ben coberta és la de 9. Karim Benzema està quallant la millor temporada de la seva carrera, i sempre que salta al terreny de joc és decisiu. Encara que té 34 anys, el seu físic no sembla notar-ho i podria competir al nivell més alt durant un parell o tres d'anys més. Benzema no vol cedir protagonisme a Haaland i Haaland vol fitxar per un equip on ser titular. una cosa que a la Casa Blanca no li poden garantir.

Erling Haaland Borussia Dortmund EFE

Erling Haaland continua sense saber quin serà el seu pròxim equip / EFE

Això deixa contra l'espasa i la paret Florentino Pérez, que ha de decidir què fer. Ancelotti vol que aposti per Benzema algunes temporades més, arriscant-se a perdre Haaland, però el president mira cap al futur, i el futur parla noruec. Encara queden un parell de mesos perquè s'obri el mercat, però ja fa molt que Haaland és en ell, i tot pot passar a aquestes alçades.

 

Imatge principal: Florentino Pérez, president del Reial Madrid, parlant pel seu telèfon mòbil / EFE