"De Ligt pot marxar". Aquesta duríssima declaració, realitzada fa uns dies per Mino Raiola, representant del central neerlandès, continua retrunyint pels passadissos del Juventus Stadium. I és que la frase va anar una clara demostració d'intencions de Raiola, que veient com De Ligt no té a Torí el protagonisme que esperava ja comença a moure fils perquè canviï de club el pròxim estiu.

I un dels clubs més interessats en De Ligt és el Barça, que ja el 2019 va intentar fitxar-lo sense èxit, ja que l'economia només li va permetre fer-se amb Frenkie de Jong, trencant la dupla que es va quedar a les portes de portar l'Ajax a la gran final de la Champions League.

De Ligt vol més protagonisme

Dos anys després, De Ligt continua sense ser indiscutible en la Juventus, on continua pesant molt la dupla que formen Bonucci-Chiellini, encara més llegendària després de la seva enorme Eurocopa. És per això que Raiola, veient com el jugador continua estant qüestionat a Itàlia, ha començat a moure fitxa, oferint-ho als grans d'Europa, a veure si algun club decideix fer el pas i preguntar per ell a la Juventus.

I és que malgrat que en l'entono de la Juve afirmen que De Ligt només sortirà de Torí si algú posa a sobre de la taula 100 milions d'euros, el cert és que en l'entitat bianconera no veurien malament dur a terme un traspàs que els permetés fitxar un central més adequat per al seu estil de joc.

De Ligt trist Juventus EuropaPress

De Ligt, jugador de la Juventus / Europa Press

De Ligt agrada al Barça

Raiola, que manté contactes amb Joan Laporta tant per Haaland com per Pogba, ja ha deixat caure que el futbolista somia en jugar en el Barça, com demostren unes fotografies convenientment filtrades de De Ligt en el Camp Nou sent molt petit, i amb la samarreta blaugrana. El central volia fitxar pel Barça abans que per la Juventus, però el seu representant el va fer veure que en aquell moment l'operació era impossible i que a Torí suposadament no tardaria a fer-se important, ja que Bonucci i Chiellini eren teòricament a prop de la retirada.

El Barça, és clar, estaria encantat de poder fitxar De Ligt, el substitut natural de Gerard Piqué, encara que veuen l'operació molt complicada si la Juventus es manté ferma en les seves aspiracions. La relació de Laporta amb Agnelli és fluida arran del projecte conjunt de la Superlliga, encara que en el Barça hi ha cert malestar amb la Juventus pel tema Pjanic, ja que els italians es van fer enrere en l'últim moment quan l'operació semblava tancada. En el Camp Nou saben que els rumors no deixen de ser moviments interessats de Raiola, encara que en cap cas descarten fer un pas endavant si d'aquí a unes setmanes la situació de De Ligt no millora a Torí, i menys amb el Mundial de Qatar el 2022 a la cantonada.

 

Imatge principal: Mino Raiola, representant de De Ligt / EFE