El Barça s'està acostumant a buscar fitxatges de jugadors joves i que tinguin capacitat de convertir-se en grans estrelles. Es vol trobar el nou Leo Messi, i l'Argentina és un país molt observat pel conjunt blaugrana. Però ara s'ha frustrat una operació per un tema econòmic, i si no hi ha diners, aleshores és impossible competir amb els rivals que tenen més fons.

Claudio Echeverri interessa al Barça

La gran perla del futbol argentí que ha cridat l'atenció del Barça és Claudio Echeverri, migcampista ofensiu de River Plate. El jove jugador, de només 17 anys, ha destacat amb el seu club i darrerament al Mundial sub 17 amb l'Argentina. És un futbolista amb moltíssim talent i que apunta molt i molt alt.

Claudio Echeverri gol Argentina Sudamericano Sub 17 EFE
Claudio Echeverri celebrant un gol amb la selecció d'Argentina / Foto: EFE

Però el Barça sap que ha de fer una gran oferta econòmica per endur-se'l. Echeverri, tot i tenir un valor de mercat de 4 milions d'euros, en val 25, que és la seva clàusula de rescissió. En les últimes setmanes hi han hagut converses entre el futbolista i el Barça, però tot i haver-hi una gran predisposició d'arribar a un acord, les negociacions amb River Plate són impossibles.

El Barça, tot i voler, no pot assumir el fitxatge. 25 milions d'euros són masses diners a pagar per al club blaugrana, que veu com novament es podria quedar sense una perla argentina per culpa de la complicada situació financera que ja fa uns anys que viu l'entitat culer.

El Manchester City i el Chelsea, la gran competència del Barça

I aquest futbolista que molts comparen amb Messi podria acabar jugant a la Premier League. Tal com s'ha conegut, el Manchester City i el Chelsea són els dos clubs que tenen més poder econòmic i que estan apostant fort pel fitxatge de Claudio Echeverri. Les dues entitats angleses posen el jove jugador argentí en el seu punt de mira i tenen suficients diners per tancar l'operació.

Això vol dir que el Barça té una gran competència i segur que ho tindrà encara més complicat per endur-se el fitxatge. El club blaugrana, sabent que la situació és aquesta i que sap que per diners no serà el vencedor, haurà de recórrer a utilitzar les armes més emocionals per poder convèncer el jugador i també el club argentí.

Joan Laporta señalando Barça / Foto: EFE
Joan Laporta assenyalant / Foto: EFE

Tot i això, des del Barça ara mateix saben que l'operació és molt complicada i que el fitxatge està pràcticament descartat. Però en el món del futbol no es pot donar tot per fet i encara hi ha l'opció de tancar el fitxatge si l'economia millora en els propers mesos.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!