Quan es parla del Mundial de Qatar, és inevitable parlar de certs jugadors que, per un motiu o un altre, destacaran a la cita mundialista. Jugadors que arriben en un gran estat de forma, altres que jugaran el seu primer Mundial després d'haver mostrat un rendiment excel·lent amb els seus clubs i altres que poden ser una grata sorpresa poden formar part d'aquest grup de jugadors destacats. Davant d'un Mundial de futbol, tots els jugadors intentaran mostrar la seva millor versió.

Però només hi ha un jugador que està destinat a destacar per sobre de la resta, i aquest jugador és Lionel Messi, llegenda del Barça i capità de la selecció argentina. El jugador argentí, després de guanyar la Copa Amèrica el 2021 contra el Brasil a l'Estadi Maracaná, està decidit a tornar a portar la seva selecció nacional a l'olimp del futbol mundial, i per fer-ho ja s'ha estat mostrant en els últims partits que ha jugat amb el seu país.

Messi Argentina vs UAE / Foto: EFE
Leo Messi, jugador de la selecció argentina i del PSG / Foto: EFE

10 gols en els últims 4 partits amb l'Argentina

Leo Messi està en un gran estat de forma aquesta temporada, després d'una temporada anterior més complicada i marcada per l'adaptació al seu nou club, el PSG. Així doncs, en aquesta temporada els seus números demostren aquest gran estat de forma: Messi ha marcat 21 gols en els 23 partits oficials i no oficials que ha disputat aquesta temporada, recordant als números que el jugador argentí registrava en els seus millors moments.

Concretament, i dins d'aquests 21 gols, 10 d'ells han estat amb el seu combinat nacional, registrant la barbaritat de 10 gols en 4 partits (cinc gols contra Estònia, dos gols contra Hondures, dos gols contra Jamaica i un altre gol contra els Emirats Àrabs Units). Amb aquests registres, els equips que s'enfrontaran a l'Argentina durant el Mundial de Qatar tenen motius més que suficients per estar espantats.

Seleccion Argentina vs UAE / Foto: EFE
Celebració dels jugadors d'Argentina / Foto: EFE

La clau? Un grup unit i talentós

És evident que Leo Messi és el gran culpable del bon estat de forma de la selecció albiceleste, però part de la culpa també la tenen la resta de jugadors que formen part de la selecció nacional. Des de l'arribada de Lionel Scaloni a la banqueta de la selecció llatinoamericana, els resultats de la selecció han millorat de forma considerable i el projecte està afinat, amb un grup de jugadors joves que envolten la figura de Leo Messi.

Fa 36 partits que la selecció argentina no perd, el que suposa la millor ratxa de la història de l'Argentina, i això és gràcies al pas endavant que han donat diversos jugadors més enllà de l'aportació de Leo Messi. Tots lluiten per un objectiu comú que esperen aconseguir en un mes: portar la tercera estrella de campions del món al pit i donar-li a Leo Messi el seu desig més anhelat.