Leo Messi va crear una societat el passat 19 d'abril dins el món hoteler i dels apartaments amb l'objectiu de "l'explotació de negocis relacionats amb el sector de l'hostaleria, en particular la gestió de bars i restaurants i l'adquisició, venda i tinença d'hotels i apartaments", segons diu el Registre Mercantil. Aquesta és la nova societat del futbolista del Barça i una branca més de les seves inversions en què es gestionen diversos projectes de caràcter personal del futbolista.

Explotaciones Rosotel és el nom de la societat constituïda definitivament el passat 5 de maig i en què el seu germà, Rodrigo Martín Messi, n'és el representant, amb la societat Limecu España 2010 com a administradora. Segons dades del Registre Mercantil, la nova empresa de Messi consta d'entre 1 i 9 treballadors, amb la facturació anual inferior a 2 milions d'euros i un capital social de 3.000 euros amb seu a Barcelona. Fonts properes al jugador han assegurat a Expansión que s'ha buscat una àrea d'activitat "àmplia", però que a hores d'ara no hi ha projectes en funcionament i que, per tant, "no hi ha res en marxa".

Tot darrere la societat Limecu

Limecu España 2010 és un acrònim del nom del futbolista argentí (Lionel Messi Cuccitini), una societat constituïda el 2010 amb el jugador blaugrana i el seu pare com a administradors solidaris, i amb el seu germà com a administrador únic. El seu ofici és de "compra, subscripció, tinença, permuta i venda de valors mobiliaris nacionals i estrangers, accions o participacions socials, per compte propi i sense activitat d'intermediació", com explica el Registre Mercantil.

L'any 2014, l'últim amb dades publicades explica les facturacions de 4,28 milions d'euros i les pèrdues de 2,09 milions. Limecu és el tronc principal de les branques d'empreses que té Leo Messi. D'allí es relacionen també societats com Leo Messi Management, que assessora en patrocini i publicitat per explotar els drets d'imatge de l'argentí; Edificio Rostower, que gestiona, entre moltes d'altres coses, un edifici al costat de l'Hospital Clínic de Barcelona; i l'empresa Digital Messi, "encarregada de l'assessorament i la intermediació en matèria de patrocini i publicitat".