La casa de Leo Messi ha estat el punt de retrobada del trident. Neymar i Dani Alves han estat els convidats de luxe, a més de Gerard Piqué, el dia que el Barça ha demandat el brasiler per incompliment de contracte.

Messi, Luis Suárez, Neymar, Piqué, Dani Alves, Rakitic i Douglas han estat els futbolistes que s'han retrobat. Els dos futbolistes del PSG han aprofitat el dia de festa de la plantilla i han viatjat cap a Catalunya.

El '10' blaugrana ha demostrat la unió del trident a través de les xarxes socials. Messi diu somrient: "Volvió, Piqué", en clara referència del seu "se queda" que tanta cua ha portat.

 

Volvió @3gerardpique 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Sembla ser que al Barça hi ha dos bàndols: el vestidor i la directiva. Així ho demostren les fotografies que han penjat a les xarxes socials el mateix dia que el Barça anunciés la demanda a Neymar, i també pocs dies després que Neymar carregués contra la directiva blaugrana.

El mateix futbolista brasiler, que sembla poc preocupat pel nou conflicte judicial, ara contra el Barça, també ha compartit el moment viscut amb els seus excompanys.

 

Amigos 

A post shared by Nj  neymarjr (@neymarjr) on

Ara el que tothom es pregunta o s'hauria de preguntar és si aquests missatges tenen un sentit ocult cap a algú.