Leo Messi ha parlat davant dels mitjans de comunicació, la seva família i els seus companys d'equip en el seu comiat com a jugador del Futbol Club Barcelona. L'argentí ha deixat clar que volia seguir en el club i que tant ell com Jorge Messi, el seu pare i representant, havien assolit un acord amb Joan Laporta per continuar vinculat al Barça.

Com va explicar Laporta i avui ha confirmat Messi, l'acord no era vàlid pels problemes econòmics de l'entitat blaugrana. Ambdós assenyalen LaLiga com a gran culpable de l'adeu de l'argentí. Javier Tebas, president del campionat no ha enviat cap missatge a través de les seves xarxes socials com sí que va fer quan va parlar el president del Barça.

S'ha pogut veure l'argentí molt emocionat el dia més dur que li ha tocat viure des que és futbolista del Barcelona, ell no imaginava així el seu comiat i ha estat acompanyat pels membres de la plantilla del primer equip.

Messi exculpa Tebes

En ser preguntat per la postura de Tebes l'argentí ha evitat atacar el president de LaLiga: "Jo no sé l'entramat d'això, sé que no es va poder per LaLiga, pel deute del club. El club no volia endeutar-se més. No tinc res a dir-li a Tebes, amb ell tinc un tracte cordial i no tinc problemes amb ell", ha dit el futbolista.

Ha parlat sobre la negativa en la mateixa línia que Laporta, assenyalant LaLiga com a gran culpable de la seva marxa: "Estava tot arreglat i a l'últim moment, pel tema de LaLiga no s'ha pogut fer. No hi ha més que això", ha comentat Messi.

Messi tornarà en el futur

L'argentí ha estat preguntat pels seus plans de futur i ha comentat que ja ha tingut converses amb altres clubs. El mateix Messi ha confirmat que el Paris Saint-Germain podria ser la seva pròxima destinació: "El PSG és una possibilitat. En el dia d'avui no tinc res amb ningú. Quan va sortir el comunicat vaig tenir moltes trucades, diversos clubs s'han interessat, encara no hi ha gens tancat, però sí estem parlant", ha dit Leo.

També ha deixat clar que el seu futur estarà lligat al Barça, l'argentí sap que el Camp Nou és la seva casa i no vol que això sigui un 'fins sempre': "L'amor de la gent sempre va ser el mateix, vaig sentir el reconeixement i l'amor. Tant de bo pugui tornar en algun moment i pugui aportar en alguna cosa perquè aquest club continuï donant-los el millor i continuï sent el millor del món", va apuntar Messi.

La marxa del millor jugador de la història del club n'obre una de nova era en l'entitat catalana. El Barça s'haurà de reposar a l'adeu del màxim golejador històric de l'equip blaugrana i la seva gran figura en els últims 15 anys.

 

Imatge principal. Leo Messi i Javier Tebas en un acte de Marca / EFE