El Leo Messi més sincer. El crac argentí ha concedit una llarga entrevista a Fox Sports i ha parlat sobre l'actualitat i el passat del Barça, de la selecció, de Cristiano, de Neymar i de la seva vida privada.

"Trobo a faltar Xavi i Iniesta. Sabíem que guanyàvem, juguéssim contra qui juguéssim sabia que guanyàvem", ha assegurat Messi. I és que els tres van ser els pilars fonamentals de la millor època de la història del Barça en què es va guanyar absolutament tot.

"Tenim un grup de WhatsApp Neymar, Suárez i jo"

Un altre dels temes dels quals s'ha parlat ha estat de Neymar. Amb la temporada acabada, hi ha moltes especulacions sobre un possible retorn del brasiler al Camp Nou i Messi ha revelat que tenen un grup de WhatsApp juntament amb Luis Suárez.

Messi Luis Suárez Neymar @leomessi

@leomessi

"És un fenomen (Neymar), seguim parlant i inclús tenim un grup de WhatsApp, Luis, ell i jo. Es diu sudamericanos, els tres sudacas o alguna cosa així", ha explicat l'argentí.

El '10' té l'espina clavada que no ha pogut guanyar cap títol amb la selecció. Va perdre la final del Mundial de 2014 i les finals de la Copa Amèrica de 2015 i 2016, però Messi no es rendeix. "Vull retirar-me havent guanyat alguna cosa amb l'Argentina. Seguiré intentant-ho, ensopegar i tornar a aixecar-se per lluitar pel meu somni", ha comentat.

Sobre Cristiano: "Com no es trobarà a faltar un jugador que marca 50 gols per temporada"

El davanter també ha opinat sobre el seu principal rival en el terreny de joc com és Cristiano Ronaldo i la seva marxa del Madrid. "Com no es trobarà a faltar un jugador com ell que et fa 50 gols per temporada i li va passar al Madrid com li hauria pogut passar a qualsevol equip que Cristiano hagués deixat", ha afirmat.

Cristiano Ronaldo Leo Messi Madrid Barça   EFE

EFE

"Clar que La Lliga el troba a faltar, perquè a més que estiguin els millors fa més competent el torneig i és veritat que estava bé que estigués perquè buscàvem superar-nos tots els anys i això crec que ens feia bé", ha afegit.

La temporada del Barça ha acabat amb un sol títol, La Lliga, i és que els blaugrana van caure a les semifinals de la Champions contra el Liverpool i van perdre la final de la Copa del Rei contra el València. "Va ser una desgràcia el que va passar a Liverpool, vam cometre errors i ens van guanyar per ganes i actitud", ha comentat.

L'argentí explica que el dia que no es diverteixi jugant a futbol ho deixarà: "Gaudeixo dels entrenaments i dels partits, com quan era un noi", ha assegurat.