El barcelonisme fa uns mesos que està de dol. Des de la marxa de Leo Messi que han canviat moltes coses a can Barça, i encara s'espera que en canviïn més després de l'arribada de Xavi Hernández.

Joan Laporta es mulla sobre el futur de Leo Messi

Però els culers tornen a mig somriure després de les últimes paraules referents a l'argentí i un possible retorn. Aquest dimecres, durant la presentació de Dani Alves, va ser el moment de veure com Joan Laporta va deixar caure el futurible retorn de Messi. Amb la boca petita i sense cridar gaire, però mantenint la porta entreoberta: "No descarto que puguin tornar Iniesta o Messi... són dos jugadors espectaculars".

Joan Laporta Dani Alves EFE

Joan Laporta presentant Dani Alves / EFE

El president del Barça va reiterar que "a la vida mai se sap", però que "són grans del Barça i sempre els recordarem". Tot i això, també ha deixat caure que "en aquests moments tenen contracte amb altres clubs i s'ha de respectar".

Una opinió més agressiva és la que va tenir Dani Alves, que és el protagonista d'un retorn sonat als seus 38 anys: "Si em deixes un parell d'euros el vaig a buscar". I encara parlant sobre Messi va afegir que "seria increïble tornar-lo a veure aquí".

Dani Alves Leo Messi Brasil Argentina Efe

Dani Alves jugant contra Leo Messi / EFE

La clàusula per tornar al Barça

I encara hi ha més esperances dels culers després de la informació de Lluis Canut a Mundo Deportivo, en la qual va assegurar que Messi podria alliberar-se del seu contracte al PSG a partir del 2023. L'argentí té entre cella i cella que vol jugar el seu cinquè campionat del món i, per aquest motiu, té una clàusula que diu que pot rescindir el seu contracte amb el club parisenc després del Mundial del Qatar.

Una solució perfecta per resoldre els nombrosos problemes que està tenint a París. La falta d'adaptació i les lesions segurament són els motius de menys pes, ja que el que realment importa en aquest cas és que Antonela Roccuzzo i els seus fills tampoc s'acaben de trobar còmodes a la seva nova ciutat i troben molt a faltar la seva antiga vida a Barcelona.

Leo Messi cielo celebracion Barca EFE

Leo Messi celebrant un gol amb el Barça / EFE

Aquesta seria l'opció més factible perquè es produís el tan esperat retorn de Messi al Barça. Joan Laporta no descarta res i els culers es comencen a il·lusionar. Amb 35 anys, tres menys que Dani Alves, podria tornar a trepitjar el Camp Nou amb la samarreta blaugrana. I el somni de voler ser secretari tècnic potser haurà d'esperar uns anys més.

 

Imatge principal: Leo Messi, Antonela Roccuzzo i els seus fills al Parc dels Prínceps / @antonelaroccuzzo