Moments de por i amb sensacions contraposades al Reial Madrid. Tot i que el madridisme segueix confiant en el seu equip, els jugadors del Reial Madrid cada vegada estan rendint pitjor i sembla que no troben solucions sobre la gespa. És per això que Luka Modric i Toni Kroos, dos dels grans líders del conjunt blanc, veuen clarament quins han de ser els següents passos. Però el club blanc no pot adormir-se perquè si no, tindrà problemes importants d'aquí uns mesos.

Modric, Kroos i el futur del Reial Madrid

Tot i que ni el jugador croat ni l'alemany tenen garantit el seu futur, ja que acaben contracte al final de temporada, porten molt temps jugant al Santiago Bernabéu i saben què necessita l'equip blanc. És per això que segueixen apostant per millorar la plantilla. Els dos saben que podrien renovar per una temporada més, però que en cap cas tenen garantida la titularitat.

Luka Modric celebrando triunfo Real Madrid Supercopa / Foto: EFE - Juan Carlos Cárdenas
Luka Modric celebrant un gol amb el Reial Madrid / Foto: EFE - Juan Carlos Cárdenas

Des del Reial Madrid aposten per un canvi de cicle i per un nou onze titular amb jugadors bastant més joves. I el Reial Madrid, per tant, haurà de fer diversos nous fitxatges. Però al mateix temps també haurà de fer fora alguns dels futbolistes que ara mateix ocupen la plantilla del conjunt blanc.

Modric i Kroos sembla que es quedaran perquè aporten aquella experiència necessària, però certs jugadors del mig del camp que encara no ho esperen sí hauran de fer les maletes. El Reial Madrid haurà d'anar al mercat de fitxatges per vendre i per comprar.

Toni Kroos Aitor Ruibal Betis Real Madrid / Foto: EFE
Toni Kroos jugant amb el Reial Madrid / Foto: EFE

Tchouaméni, possible venda

I un dels jugadors que ha passat de ser intocable a estar en venda és Aurélien Tchouaméni. Tot i això, només el vendran si arriba una nova oferta. Però sí que el migcentre francès és un dels jugadors que podrien marxar per salvar el cap de Modric i Kroos, a més de recaptar suficients diners per fitxar un jugador com Jude Bellingham.

La renovació de la plantilla blanca passa per aconseguir grans incorporacions. Però també sorprèn que Tchouaméni pugui ser un dels jugadors transferibles. Ara bé, el migcentre francès pot millorar en aquest tram final de temporada i demostrar el perquè es va pagar la milionada que es va pagar per ell.

Tchouaméni banquillo / Foto: Europa Press
Aurélien Tchouaméni assegut a la banqueta del Reial Madrid / Foto: Europa Press

Però en certa manera també es confirma que el Reial Madrid aposta per rejovenir la plantilla i per seguir retocant un equip que cada vegada és més veterà i que necessita nous al·licients. I per poder comprar primera s'hauran de vendre jugadors.