Memphis Depay segueix enrocat en voler quedar-se al Barça. Xavi Hernández i Mateu Alemany han anat de cara, li han transmès al davanter neerlandès que no entra en els plans del club i que li facilitaran una sortida, però Memphis continua negant-se a anar. I aquest immobilisme li ha fet perdre el Barça 30 milions d'euros, ja que el Sevilla estava disposat a afegir a l'operació Koundé el nom de Memphis, que agrada moltíssim a Monchi.

El Sevilla vol reforçar la seva davantera i Monchi controla com pocs la lliga francesa, per la qual cosa té molt vist Memphis. Poder comptar amb l'atacant neerlandès seria un autèntic luxe per al Sevilla, disposat a acceptar una rebaixa de 30 milions d'euros a l'operació Koundé. El davanter se l'ha pensat, però no contempla fitxar pel Sevilla.

Jules Kounde Sevilla Europa Press
Jules Kounde, en un partit del Sevilla / Foto: Europa Press

Memphis es planta

I és que el tema Memphis preocupa, i molt, al Barça. El club blaugrana estava convençut que el davanter sortiria amb facilitat, ja que té un gran mercat i només demana 25 milions d'euros per ell. El davanter, tanmateix, no vol anar-se'n ara, ja que entén que pot demostrar que el Barça no es va equivocar en fitxar-lo, a més de tenir ganes de formar part d'un projecte que ha generat una gran expectació. Xavi, tanmateix, no li vol, mentre que el Barça necessita rebaixar la massa salarial el màxim possible.

Memphis està cridat a ser el gran líder dels Països Baixos al Mundial de Qatar, però per a això ha de ser titular al Barça, ja que corre el risc de no arribar en bona forma a la gran cita del futbol planetari. És per això que Memphis Depay s'està plantejant acceptar una sortida, encara que les condicions han de ser excel·lents.

Memphis Depay Barça Europa Press
Memphis Depay, en un partit de la temporada passada / Foto: Europa Press

La Juventus insisteix

Memphis Depay entén que en haver arribat gratis al Barça fa només un any, el club blaugrana li hauria de donar la carta de llibertat, per poder aconseguir un gran contracte. El club blaugrana, tanmateix, li va pagar una bona quantitat al davanter per firmar, a més que entén que 25 milions d'euros és una xifra baixa, ja que és el davanter titular dels Països Baixos i una de les grans estrelles del futbol europeu.

El club més interessat és la Juventus, que l'estiu passat ja va intentar el fitxatge de Memphis. Al neerlandès, tanmateix, li crida més l'atenció la Premier League, des d'on ha rebut la trucada del Tottenham. De moment, el jugador ja ha descartat l'opció del Sevilla, la qual cosa ha provocat que el Barça hagi perdut 30 milions a l'operació Jules Koundé