El Paris Saint-Germain continua fent un intent desesperadament per poder retenir Kylian Mbappé. Encara que tots els mitjans insisteixen a col·locar l'astre francès en altres equips, sobretot, en el Reial Madrid, Nasser Al-Khelaïfi no està disposat a rendir-se. I confia a poder tenir el mateix èxit que el 2022, quan va aconseguir convèncer-lo a última hora, malgrat que ja es parlava que tenia un acord totalment tancat amb Florentino Pérez.

Luis Enrique presentació PSG Nasser Al Khelaïfi EFE
Nasser Al Khelaïfi/ EFE

De moment, no existeix constància que el campió del Mundial de Rússia hagi firmat amb un altre club, i està valorant amb calma les seves opcions de futur. A la subhasta també s'han sumat el Chelsea, el Manchester United o el Liverpool, que esperen que es decanti per aterrar en la Premier League, però cap d'ells no pot competir amb la proposta econòmica que li han presentat, en el Parc dels Prínceps. I és que li paguen una barbaritat.

Concretament, li posen a sobre de la taula un total de 650 milions d'euros nets, que percebria en cas de complir els cinc anys de contracte que li proposen. L'oferta consistiria en una prima de renovació de 150 'quilos', que cobraria a l'instant, i un salari de 100 milions a l'any fins a 2029. És a dir, que passaria a percebre pràcticament el doble del que guanya ara mateix, i molt més del que li proposen en el Santiago Bernabéu.

Kylian Mbappé

Tot això sense comptar les bonificacions i les comissions que el PSG també estaria disposat a pagar a Mbappé perquè segueixi a les ordres de Luis Enrique, o de l'entrenador que hi hagi la pròxima campanya. Ara serà el davanter de 25 anys que hagi de donar una resposta a Al-Khelaïfi, que ja ha contactat amb la mare i agent del futbolista, Fayza Lamari, per traslladar-li aquesta oferta. Però recordem que fa un temps va assegurar que no s'havia plantejat seguir a la capital de França.

Si al final opta per quedar-se allà, pràcticament podríem acomiadar-nos de la idea de veure'l jugar en una competició molt més exigent i atractiva que la Ligue1, que se li queda clarament petita.

Diners o títols, l'elecció de Mbappé

Mbappé haurà d'elegir entre els diners que li ofereix el PSG, o els títols que podria guanyar en un altre lloc. Perquè ha quedat demostrat que la Champions League és pràcticament impossible guanyar-la en l'entitat parisenca, on només ha acumulat fracassos en els últims anys.

A més, també sembla difícil de creure que sigui un aspirant a la Pilota d'Or si no prova sort a cap altra lliga.