Cristiano Ronaldo mai no hauria imaginat que Kylian Mbappé, que de petit tenia tota la seva habitació empaperada amb els pòsters de l'astre portugés, el seu ídol i model a seguir, anés a ser el traïdor que li tancaria les portes del París Saint-Germain. Així ho assegura aquest divendres Ok Diario, que també afegeix que Jorge Mendes va negociar el traspàs amb Nasser Al-Khelaïfi, en comprovar que l'operació era econòmicament viable. Cristiano acceptava una important rebaixa salarial, però no va servir de res.

La idea del PSG era crear una davantera impressionant, la dels quatre fantàstics, formada per Messi, Mbappé, Neymar i Cristiano Ronaldo, el que augmentaria encara més la popularitat del PSG. A l'hora de la veritat, tanmateix, Cristiano Ronaldo va ser vetat. El normal és que hagués estat Messi, però la realitat és que qui ho va demanar va ser Mbappé, per a sorpresa d'Al-Khelaïfi i, més encara, de l'astre portuguès.

Cristiano Ronaldo seriosa banqueta|banc dels acusats Portugal Europa Press
Cristiano Ronaldo està travessant un dels pitjors moments de la seva carrera / Foto: Europa Press

Mbappé va vetar el fitxatge de Cristiano Ronaldo

Si Kylian Mbappé es va quedar al PSG va ser per ser el gran líder d'un equip omplert d'estrelles. Ell es considera el millor jugador del planeta, per la qual cosa no hi pot haver ningú que li faci ombra. El francès va dubtar de Messi, però l'argentí, molt llest, va acceptar el seu nou rol d'actor secundari, d'assistent de Mbappé més que golejador, el que li rebaixa la pressió que va haver de viure al Barça i que continua vivint amb l'Argentina.

Mbappé, en canvi, sap que Cristiano Ronaldo no acceptaria ser la seva ombra. El portuguès té un ego infinit, per la qual cosa a la llarga acabaria sent un tremend problema. Amb Neymar negant-se a sortir, a més, Mbappé sap que una de les estrelles anirà a la banqueta, per la qual cosa tard o d'hora li tocaria a ell, a més de veure com Cristiano intentaria marcar el màxim nombre de gols, reduint els seus números anotadors.

Mbappé gol EFE
Mbappé, celebrant un gol amb el PSG / Foto: EFE

Cristiano es va quedant sense opcions

Finalment, el PSG va atendre la petició de Mbappé, el seu nou jugador franquícia, i li va tancar les portes a Cristiano Ronaldo, que es va quedar sense la seva sortida més fàcil del Manchester United. El portuguès continua sense trobar equip que li garanteixi disputar la Champions League, ja que ja ha estat rebutjat pel Barça, el Reial Madrid, el PSG i el Bayern de Munic.

En aquests moments, de fet, tot sembla indicar que el davanter portuguès haurà de fitxar o pel Chelsea, que segueix molt pendent de reforçar el seu atac, o per l'Atlètic de Madrid, encara que sap que aquest últim moviment entelaria la seva figura de llegenda visqui del Reial Madrid.