La Reial Societat no ha pogut trobar el miracle a Anoeta i s'acomiada als vuitens de final la Champions League davant d'un PSG superior (1-2). Els parisencs han estat més determinants a les àrees i el factor Kylian Mbappé ha tornat a ser clau en el partit de tornada després de ja imposar-se per 2-0 al Parc dels Prínceps.

Kylian Mbappé no perdona a Anoeta

El partit ha començat revolucionadíssim, amb tot Anoeta cridant i espavilant els seus futbolistes. Però és que els jugadors de la Reial Societat no necessitaven més ànims perquè han demostrat estar endollats des del primer segon. Atac constant dels bascos, sobretot buscant Take Kubo, però també confirmant l'anada i tornada constant amb un PSG que estava trobant Kylian Mbappé. I després d'uns primers minuts molt accelerats, el porter Álex Remiro ha salvat el primer gol dels parisencs just abans del minut 10.

Però al minut 15 ha arribat el gol de Mbappé (0-1), que ha fet el que ha volgut i ha definit amb aparent senzillesa ja des de dins l'àrea donostiarra, i que ha acabat trencant literalment la xarxa de la porteria amb el seu xut col·locat però potent. Però tot i que la Reial Societat ha continuat jugant sense abaixar els braços, no ha pogut fer-li mal al PSG. I és que el conjunt parisenc era un perill al contracop i amb una pressió alta molt ben feta. I cada vegada que Mbappé amenaçava, el maldecap anava en augment.

Kylian Mbappé celebración gol PSG / Foto: EFE
Kylian Mbappé celebrant el seu gol a Anoeta / Foto: EFE

El doblet de Kylian Mbappé

El porter Remiro ha mantingut l'esperança a la Reial Societat, però la reacció del segon temps ha estat insuficient. El miracle passava per fer tres gols i que els francesos no en marquessin cap més gol per forçar la pròrroga. I Mbappé ha tornat a decantar la balança en un contracop al minut 56, completant el seu doblet i sentenciant l'eliminatòria (0-2).

I la Reial Societat ha buscat el gol de l'honor. Primer l'ha aconseguit mitjançant Ander Barrenetxea, tot i que ha estat anul·lat per fora de joc. I, finalment, ja en els últims minuts, Mikel Merino ha marcat aquest gol de consolació (1-2) per acomiadar-se amb el cap ben alt contra el PSG. I Luis Enrique Martínez ha portat el conjunt parisenc als quarts de final de la Champions, ronda que el PSG no assolia des de feia tres temporades.

Take Kubo Real Sociedad / Foto: EFE
Take Kubo queixant-se durant el partit contra el PSG / Foto: EFE

El Bayern de Munic confirma la remuntada contra la Lazio (3-0)

Però més enllà del Reial Societat-PSG, el partit que realment era a cara o creu per a un gran d'Europa era el duel disputat a l'Allianz Arena. El Bayern de Munic, obligat a imposar-se a la Lazio després de la derrota per 1-0 de l'anada a Itàlia. I els bavaresos no han fallat perquè a la primera part ja havien posat la directa. El golejador anglès Harry Kane ja ha fet un dels seus dos gols al minut 38 (1-0) i Thomas Müller ha fet el segon en el temps afegit de la primera part (2-0).

I ja al segon temps ha continuat el domini i els gols del Bayern. Harry Kane ha completat el seu doblet al minut 66 (3-0), que ha estat la sentència. L'eliminatòria s'ha conclòs amb una remuntada poderosa del Bayern de Munic.

Bayern de Munich celebración gol / Foto: EFE
Els jugadors del Bayern de Munic celebrant un dels gols contra la Lazio / Foto: EFE

I aquest dimecres hi haurà dos grans partits més a la Champions League: Reial Madrid-RB Leipzig i Manchester City-Copenhague.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!