El director de La Razón, Francisco Marhuenda, i l'articulista Alfonso Ussía hauran d'indemnitzar Leo Messi per haver vulnerat el seu dret a l'honor. El Tribunal Suprem ha confirmat la condemna contra els dos periodistes després de desestimar els recursos per la condemna per injúries i hauran de pagar 64.590 euros al futbolista.

L'editora del diari (Audiovisual Española 2000) i els periodistes van assegurar que estaven en el dret de la llibertat d'expressió per opinar sobre el futbolista argentí i creien desproporcionada la sentència. Precisament tot s'originava per l'article "Sonatina", publicat el 25 de juliol del 2014, on s'assegurava que Messi era un "nandrolono". "Nandrolono està trist, Què tindrà Nandrolono?/ ha perdut el seu ritme, ha perdut el seu to/ tot i que li hagin modelat un preciós tupè", deia l'article firmat per Ussía.

"Per mi, que ja no té edat per seguir justificant les dosis d'hormones per al creixement i tant ell com els seus metges han estat advertits que el creixement ha arribat al seu límit i ni una hormona més", afegien en una mostra més de menyspreu constant cap al jugador del Barça. La crítica feia referència a les dificultats que va tenir Messi amb l'hormona del creixement, un tractament que va acabar pagant el club blaugrana.

La sentència del Suprem que ratificava la inicial de l'Audiència Provincial de Barcelona, acabarà amb una indemnització econòmica per al futbolista. Messi donarà els 64.590 euros a Metges sense Fronteres en una nova demostració de la implicació de l'argentí amb les causes solidàries.