El Madrid ha esclafat el Melilla en el partit de tornada dels setzens de Copa del Rei (6-1) i serà als vuitens de la competició del KO. L'eliminatòria ha enfrontat l'actual campió d'Europa i un equip de 2a B i, com a tal, el guió ha estat molt previsible: Feina feta i 10-1 en el global de l'eliminatòria.

9 minuts letals

L'equip blanc ja tenia l'encreuament resolt -a l'anada es va imposar per 0-4- però tot i així Santiago Solari ha apostat per un onze de garanties. En atac, el tècnic argentí ha situat a Vinícius Júnior, Mariano Díaz i Marco Asensio, mentre que el centre del camp l'ha entregat a Isco.

El malagueny probablement preferiria jugar partits de més categoria, però fins que la seva relació amb Solari no canvii, tot apunta que haurà de conformar-se amb aquest nou rol. El mateix passa, si fa o no fa, amb Keylor Navas. El porter ha perdut la partida contra la nineta dels ulls de Florentino Pérez, Thibaut Courtois, i ha passat de ser el porter de la Champions a protegir la porteria en uns setzens de Copa.

asensio odriozola madrid efe (1)

Tota la salsa de la primera meitat s'ha concentrat entre els minuts 33 i 39. Aquest és el temps que ha necessitat Marco Asensio per liquidar el partit. Primer, amb un tir des de dins de l'àrea; després, aprofitant una assistència de Vinícius; i per últim, fent una centrada precisa que el central del planter Javi Sánchez ha convertit en el 3-0.

Torn per Isco

La segona meitat ha començat amb novetats. Solari ha canviat Marcos Llorente -que de cop s'ha tornat indiscutible- per Dani Ceballos i Dani Carvajal per Fran García, que debutava. Per part del Melilla, Otegui (Antonio, no Arnaldo) ha entrat al terreny de joc i ha provocat un petit ensurt al Bernabéu.

Els últims 45 minuts han servit perquè el Madrid es divertís. En el minut 48 Isco s'ha reivindicat amb un golàs des de fora l'àrea i en el 77 Vinicíus ha pogut marcar la seva diana després d'un rebot. El malagueny no n'ha tingut prou i ha repetit quan només quedaven 7 minuts de partit.

Abans d'acabar, Yacine ha fet el gol de l'orgull per el conjunt nord-africà convertint un penal xiulat sobre ell mateix. Tindrà una carrera més o menys brillant, però aquest futbolista sempre podrà dir que va marcar al Bernabéu.

El 10 a 1 que reflecteix l'eliminatòria, però, hauria de fer reflexionar els organitzadors de la Copa. És evident que als jugadors del Melilla els hi ha fet il·lusió trepitjar el feu del Madrid, però en un encreuament a partit únic haguessin tingut moltes més possibilitats.