El futur de Marco Asensio és un tema recurrent en els mitjans afins al Reial Madrid. El futbolista balear acaba contracte a finals de la present temporada i tot apunta que no serà renovat per Florentino Pérez. Les seves desavinences amb el màxim mandatari merengue van néixer a mitjans de la darrera temporada quan, arran del darrer intent de club i jugador de prolongar la seva vinculació, Asensio va demanar un sou que Florentino va considerar desmesurat tenint en compte el seu rol dins de l'equip. 

Aleshores, el jugador era titular i podia presumir d'uns bons números golejadors, però el Reial Madrid considerava que la seva figura quedaria relegada a la segona plana amb l'arribada d'un Kylian Mbappé que, si bé es donava per feta, va acabar per trair al Reial Madrid amb la seva renovació d'última hora amb el Paris Saint-Germain.

Florentino Perez con cara seria / Foto: Europa Press
Florentino Pérez, amb rostre de seriositat / Foto: Europa Press

Florentino Pérez no creia Asensio capaç

Des del darrer contacte entre la cúpula merengue i l'entorn del jugador, no han existit més conversacions per tal de prolongar una vinculació contractual que, des de ja fa un parell de temporades, amenaça amb acabar malament. Sigui com sigui, i encara que l'extrem palmesà hagi canviat d'intermediari perquè ara els seus interessos vagin a càrrec de Jorge Mendes, les asprors entre Reial Madrid i el seu dorsal '11' segueixen manant. 

En aquest sentit, des del darrer 1 de gener, Asensio, així com també poden fer-ho tots els futbolistes que queden lliures de contracte en el pròxim 30 de juny, pot negociar lliurement amb qualsevol entitat per tal de canviar d'aires sense que Florentino hagi d'estar al corrent de l'interès.

No obstant això, el president del club blanc no creia capaç, ni al seu jugador ni a Jorge Mendes de negociar amb els pitjors enemics del Reial Madrid. Segons algunes informacions, el representant portuguès està rebent l'interès de l'Atlètic de Madrid en l'ex de Mallorca i Espanyol, però segons va revelar Mundo Deportivo, el Barça també és una alternativa de futur per a ell. 

Jorge Mendes / Foto: EFE
Jorge Mendes, propietari de l'empresa Gestifute i representant de Marco Asensio / Foto: EFE

Marco Asensio no descarta l'alternativa Barça

En sorgir la rumorologia sobre el seu possible canvi de bàndol del blanc al blaugrana, el jugador va ser preguntat pel seu possible futur al Barça. Aleshores, la seva resposta va ser que "no valoro fitxar pel Barça, però no et puc donar resposta", tot deixant oberta una porta que, segons l'esmentada font, roman oberta.