El capítol de les renovacions al Reial Madrid és un cas a part. Són fins a 7 els futbolistes que acaben la seva vinculació amb el conjunt blanc al final de la present campanya, el 30 de juny de 2023. A alguns no se'ls renovarà i hauran d'abandonar el Santiago Bernabéu, molts d'altres, segueixen en negociacions amb Florentino Pérez per ampliar el seu contracte. Però cap no sembla avançar.

És el cas de Marco Asensio. El futbolista balear no ha acabat de fer el salt que s'esperava al Reial Madrid, des que se'l fitxés procedent del Mallorca. L'atacant de Palma ha anat perdent protagonisme a l'equip dirigit per Carlo Ancelotti i s'ha vist relegat a un rol secundari.

Florentino Pérez / Foto: EFE
Florentino Pérez, somrient / Foto: EFE

La renovació d'Asensio, en un punt mort

Això ha produït un nou serial a Valdebebas. Florentino Pérez ja li ha fet una oferta de renovació a Marco Asensio perquè el seu camí i el del Reial Madrid segueixin de la mà. Tanmateix, al futbolista no el convencen les condicions ofertes pel president blanc i l'ha rebutjat.

L'atacant esquerrà demana un sou conforme a una estrella, uns 6 milions d'euros, cosa que al Reial Madrid no estan disposats. Bàsicament, perquè Marco Asensio no ha demostrat ser una estrella, el seu rendiment deixa molt a desitjar, i Carletto li dona els últims minuts dels partits, on en comptes d'aprofitar la seva oportunitat, sol passar desapercebut.

Marco Asensio Madrid Espanyol / Foto: EFE - Rodrigo Jimenez
Marco Asensi, aixecant el polze / Foto: EFE - Rodrigo Jimenez

La renovació de contracte oferta per Florentino, sí que ve acompanyada d'un augment salarial, de 4,5 a 4,8 milions d'euros, però Asensio, representat per Jorge Mendes, vol més. Les postures estan molt allunyades i en el dia d'avui la renovació de l'atacant balear amb el Reial Madrid està en un punt mort.

Asensio, a prop de la Premier

El futur de Marco Asensio sembla ser lluny del Santiago Bernabéu. Les exigències del balear l'estan apartant, dia a dia, del Reial Madrid. I ja sabem que Florentino no es casa amb ningú, pel que accepta o serà fora i no sembla estar per la feina de fer-ho, així que Asensio, té peu i mig fora.

Mikel Arteta, entrenador de l'Arsenal Foto Europa Press
Mikel Arteta aplaudint somrient / Foto: Europa Press

Malgrat haver sonat per al Barça en les últimes hores, Mateu Alemany i Joan Laporta es van reunir a Portugal amb el seu agent i haurien temptejat la possibilitat d'incorporar a Asensio gratis, sembla que la Premier League sedueix més el futbolista, que a més pot oferir-li més diners.

De fet, segons informa Sport, a Anglaterra es rifen a Asensio. El millor posicionat és l'Arsenal de Mikel Arteta, líder de la lliga anglesa i que l'any que ve lluitarà per la Champions League i necessita reforços de nivell. Encara que Chelsea i Manchester City també estan atents a la situació del futbolista. Sigui com fos, el serial Asensio va per llarg, i sembla que el seu destí està a la Premier.