La carrera dels futbolistes no és vitalícia. I la paciència dels clubs tampoc és eterna. I una de les persones que té clar que les amistats futbolístiques, en moltes ocasions interessades, sempre tenen un final, és Florentino Pérez.

Marcelo ha perdut el seu lloc al Reial Madrid

El president del Reial Madrid vol revolucionar la plantilla. i per fitxar noves grans estrelles, primer haurà de deixar marxar velles glòries. Van passant les setmanes i els jugadors més veterans es van replantejant el seu futur. Alguns d'ells ja fa temps que han entès que la seva etapa al Santiago Bernabéu ha acabat, però a d'altres els costa una mica més.

Florentino Perez EuropaPress

Florentino Pérez en una imatge d'arxiu / EuropaPress

I un dels protagonistes en aquesta operació sortida forçada és Marcelo Vieria. El lateral brasiler, de 33 anys, ja fa bastant temps que va deixar de ser aquell jugador temut pel seu llarg recorregut tant en atac com en defensa. Les lesions i la falta de constància l'han anat esborrant dels onzes titulars del Reial Madrid.

Ja fa uns anys que no és el Marcelo que s'ho menjava tot. Ni durant l'última etapa de Zidane va ser important, ja que jugadors com Ferland Mendy li van passar per davant, però tampoc ho és ara amb Carlo Ancelotti. El tècnic italià l'ha acabat de sentenciar i no compta amb ell.

Marcelo ha entès que la seva llarga etapa al Reial Madrid ha acabat. Des del 2006 a la capital espanyola, i ara li toca un canvi de vida per afrontar el tram final de la seva carrera professional.

Marcelo Real Madrid / Europa Press

Marcelo Vieira durant un escalfament del Reial Madrid / EuropaPress

El Fluminense espera Marcelo

El futur de Marcelo, a més, cada vegada comença a estar més clar. Des del Brasil es comença a parlar amb més insistència del seu següent pas, i el diari Lance ja l'ha situat a l'òrbita del Fluminense. Per tant, si les coses no es compliquen, Marcelo tornarà al club on es va formar. I Marcelo ja li ha comunicat aquesta intenció a Florentino Pérez.

Així doncs, un problema menys per al màxim mandatari blanc. Marcelo ha arribat a un punt de no retorn al Reial Madrid. Prova d'això s'explica pel seu baix to físic en els últims temps i la seva falta de regularitat i demostració de competitivitat. Jugadors com Ferland Mendy, David Alaba, Nacho Fernández o el lateral del filial Miguel Gutiérrez han passat per davant del brasiler en el lateral esquerre.

marcelo portu reial madrid societat efe

Marcelo Vieira jugant amb el Reial Madrid / EFE

Marcelo comença a preparar les maletes per tornar al Fluminense. El lateral esquerre brasiler acaba contracte al final d'aquesta temporada i Florentino Pérez no el renovarà. Per tant, seran els últims mesos de Marcelo vestint de blanc.

 

Imatge principal: Florentino Pérez amb cara de preocupat / EFE