Pràcticament set mesos després de l'accident en el qual es va trencar l'húmer del braç dret, una lesió que l'ha obligat a passar 3 vegades per la sala d'operacions, Marc Márquez s'ha tornat a enfundar el vestit de pilot, un petit pas més cap a la seva esperada recuperació.

La imatge, publicada tant pel propi pilot de Cervera com per Repsol Honda Team, forma part de la sessió de fotos de l'equip de cara a la presentació oficial, que se celebrarà telemàticament el pròxim 22 de febrer.

marquez espargaro

Marc Márquez i Pol Espargaró, abans de la sessió de fotos / La Gazzetta dello sport

Espargaró provarà la nova Honda al Qatar

A més de Márquez, tampoc no ha passat desapercebut que a les fotos s'intueix la part posterior de la RC213V d'Honda amb la marca Repsol, la nova moto que pilotaran Márquez i Espargaró i de la qual han transcendit molt pocs detalls.

Amb Márquez encara en fase de recuperació, les primeres imatges de la moto en acció es podran veure al març, quan Pol Espargaró provarà per primera vegada l'Honda al Test del Qatar.

En MotoGP esperen Márquez amb els braços oberts

A més del propi Márquez i dels seus seguidors, els altres que estan esperant amb ànsies el retorn del 8 vegades campió del món són els mateixos organitzadors de MotoGP, que les últimes hores han penjat diversos vídeos al seu compte de Twitter oficial amb accions impressionants de Márquez.

I és que la categoria és menys espectacular sense la presència del més gran dels Márquez.

 

Imatge principal: Marc Márquez, en una imatge d'arxiu / Europa Press