Passen els dies i creixen els rumors sobre el retorn imminent de Marc Márquez a la competició. I és que per fi sembla que el pilot de Cervera, allunyat de l'asfalt des del mes de juliol passat, comença a veure el final del túnel.

marquez

Marc Márquez ha aprofitat el matí d'aquest dijous per entrenar en bicicleta / @marcmarquez93

Després de passar 3 vegades per la sala d'operacions per solucionar la lesió que es va fer a Jerez al braç dret, la setmana passada Marc Márquez va rebre l'alta mèdica i l'endemà de l'OK dels metges ja va pujar a una mini moto. El següent pas va arribar aquesta setmana, quan Márquez va tornar a pujar a la moto, en un test a Montmeló, una prova de foc que el pilot va superar amb nota, ja que les sensacions van ser excel·lents. Márquez, de fet, va realitzar una intensa tanda matinal de 3 hores de durada, més una altra hora a la tarda, en una clara demostració que, a poc a poc, el malson de la lesió va pel camí de caure en l'oblit.

I aquest mateix dijous Márquez ha seguit amb la seva posada al punt, sortint amb la bici, tal com ha explicat a les seves xarxes socials.

Márquez insinua que competirà al Qatar, en la primera prova del Mundial

Després de la doble sessió, Marc Márquez es va trobar amb dos aficionats, que eren a les portes del Circuit de Montmeló esperant-lo. El pilot no va dubtar a aturar-se per firmar autògrafs, mentre va iniciar una breu conversa amb ells. "Com t'has trobat?", li va preguntar un dels fans. "Al principi molt bé. Al final ja estava una mica carregat", li va respondre Márquez. "Que llàstima que et perdis el primer GP de la temporada...", va prosseguir l'aficionat, que tot seguit no va donar crèdit a la resposta del pilot. "No, no, al final...', va dir Márquez, que en adonar-se que estava parlant més del compte va somriure i va prosseguir "ja veurem, ja veurem".

Marc Márquez Circuit

Com era d'esperar, la relliscada de Marc Márquez ha desencadenat l'eufòria entre els seus seguidors, que somien amb el retorn immediat del pilot de Cervera. "Feia temps que no gaudia tant!", es va limitar a escriure Márquez al seu compte oficial del Twitter, sense donar pas a cap altra especulació. Tots els indicis, però, apunten que en 10 dies podria estar ja competint pel Mundial de MotoGP. Sense pressa, però sense pausa, i sembla que el braç ja li respon com feia molt temps que esperava.

 

Imatge principal: Marc Márquez, fent treball de rehabilitació / @marcmarquez93