Molt bones notícies per a Marc Márquez. El pilot d'Honda ha rebut aquest divendres nova informació sobre l'equip metge que l'està portant i li han comunicat que pot anar incrementant la càrrega de treball. El que es tradueix que el seu retorn a l'asfalt, és més a prop.

14 setmanes després de la cirurgia

"En la revisió mèdica a Marc Márquez, 14 setmanes després de la cirurgia, l'equip mèdic ha constatat una evolució satisfactòria de la consolidació òssia. Des d'aquest moment, Márquez pot intensificar el seu programa de recuperació de força i mobilitat i amb la perspectiva de tornar gradualment a la competició", ha escrit el seu equip Repsol Honda.

Tuit Marquez recuperacion MotoGP

Per la seva part, el català ha escrit: "Molt feliç i agraït amb tot l'equip mèdic dirigit per Samuel Antuña i Ignacio Roger de Oña. Després de l'última revisió, podem intensificar la recuperació de tornar progressivament a la competició".

Recordem que Márquez ha estat operat en l'últim any tres vegades de l'húmer dret. El passat mes de desembre el van tractar d'una pseudoartrosi infectada a la zona i ara l'evolució és positiva i queda menys per veure'l pujat a una moto.

El Mundial de MotoGP comença la temporada el pròxim 26-28 de març i el treball que pugui fer en aquestes setmanes serà clau per determinar si pot reaparèixer en la primera cursa al Gran Premi de Qatar.

"Cada vegada em trobo millor al gimnàs i la diferència entre braç esquerre i braç dret és molt menor. Físicament, ja estic en el lloc quant a càrdio i tòrax, que és el més important i estic esperant que el metge em doni l'alta a nivell òssia i que muscularment em senti bé per agafar una moto, però cada vegada noto que està més a prop", va comentar el de Cervera fa uns dies.

Una informació a tenir en compte en tot aquest procés és que Márquez ha comentat que no tornarà a no ser que estigui al 100% recuperat. El de Cervera no vol cometre errors del passat i vol començar la temporada amb bon peu. La campanya anterior va ser per oblidar i amb moments molt complicats viscuts des de casa. Ara, la llum al final del túnel sembla més a prop. Una notícia molt celebrada entre els seus aficionats i també en el món del motor. 

 

Imatge principal: Márquez pujat a la seva moto / @hrc_motogp