El món sencer està esperant rebre la vacuna del coronavirus, i tot i que països com el Regne Unit ja l'estan posant, encara queda camí per recórrer. El tema de les vacunes genera polèmica sovint i ara ha estat el torn de parlar per a Marc Gasol, que recentment ha fitxat per Los Angeles Lakers.

Gasol ja ha començat la pretemporada amb la franquícia de Califòrnia i ha atès als mitjans de comunicació per parlar de les primeres sensacions. Com era d'esperar, la Covid-19 ha estat la protagonista d'algunes qüestions i la resposta del català ha estat molt aplaudida arreu.

"Et posaries la vacuna, Marc?", li pregunta un periodista. "Ara mateix hi ha persones que necessiten la vacuna més que nosaltres", ha comentat l'ex de Toronto Raptors.

"Som molt afortunats d'estar en un entorn segur. Estadísticament el virus no afecta un home de 35 anys de la mateixa manera que a altres persones que tenen més edat. Són més vulnerables al virus. Preferiria que la vacuna fos per a les persones més vulnerables, en lloc de per a nosaltres. És el que més sentit té per a mi", ha sentenciat Marc Gasol.

 

Imatge principal: Marc Gasol, amb mascareta / @marcgasol