El futur d'Antoine Griezmann continua donant molt de què parlar. Perquè ara mateix és indiscutible que es troba en un estat de forma sensacional, i torna a ser un dels millors jugadors del planeta. Ha recuperat el somriure, i en l'Atlètic de Madrid una altra vegada estan gaudint de la millor versió d'un crac que va arribar a ser molt a prop de conquerir la Pilota d'Or fa un lustre. Però Diego Pablo Simeone està realment preocupat.

I és que el risc de perdre 'El Petit Príncep' és majúscul, veient que té una clàusula de rescissió molt desitjable al seu contracte, d'uns 25 milions d'euros, que qualsevol entitat 'top' pot pagar. I com era d'esperar, no són pocs els pretendents que té el davanter francès. A més, lluny de tancar-se les portes, ha afirmat que no descarta res, i que li agradaria viure una experiència lluny de La Liga EA Sports, on ha jugat tota la seva carrera.

Morata i Griezmann celebrant davant de la mirada de Kepa / Foto: EFE
Antoine Griezmann/ Foto: EFE

A priori, les seves destinacions més probables semblaven ser la Major League Soccer dels Estats Units i la Saudi Pro League de l'Aràbia Saudita. Però l'oportunitat que ha aparegut per a l'ex del Barça i de la Reial Societat és marxar a la Premier League, una competició que mai no ha ocultat que segueix molt. I més concretament, és el Manchester United el conjunt que pressiona per treure el campió del Mundial de Rússia del Civitas Metropolitano.

Erik Ten Hag necessita a un referent per a l'atac, veient que Rasmus Hojlund no està funcionant com s'esperava, i Marcus Rashford ha baixat considerablement les seves prestacions en comparació al curs anterior. Tampoc no estan tenint sort Anthony Martial o Antony, mentre que Jadon Sancho es manté apartat de la dinàmica del primer equip des del mes d'agost, i el més probable és que faci les maletes a l'hivern.

Antoine Griezmann

Els anglesos necessiten posar una solució al problema que tenen en l'atac de forma urgent, i per a això han pensat en el fitxatge de Griezmann. Diversos emissaris del club 'red devil' ja s'han desplaçat a la capital d'Espanya, per reunir-se amb l'agent de l'internacional gal, i convèncer-lo que traeixi l'Atleti.

A Old Trafford tripliquen el salari a Griezmann

Per seduir Griezmann, a Old Trafford li proposaran una oferta econòmica irrefusable, i és que estan disposats a triplicar-li el salari que té actualment, que és de set 'quilos' nets a l'any.

És a dir, que podria passar a cobrar 21 milions anuals a Manchester, més del que cobrava en el Barça. L'Atleti no pot competir amb aquestes xifres.