Patacada molt dolorosa del Manchester City de Pep Guardiola. Aquest diumenge, el conjunt skyblue ha encaixat una pallissa històrica a l'Etihad Stadium davant del Leicester (2-5), que ha fet valer un hat-trick de la seva estrella, Jamie Vardy. Aquest és el primer cop que el tècnic català rep cinc dianes en 686 partits com a entrenador. El City, a més, no perdia a casa per més de quatre gols des de l'any 2003, quan ho va fer davant de l'Arsenal.

L'equip de Guardiola se les prometia molt felices quan Riyad Mahrez ha estrenat el marcador al minut 4, però les coses s'han començat a tòrcer abans del descans, quan l'estrella de la tarda, Vardy, ha empatat de penal. El davanter anglès s'ha convertit en una autèntica bèstia imparable i al segon temps ha tornat a castigar els citizens amb dues dianes, una espectacular i l'altre, de nou, des dels onze metres.

city de bruyne ake efe

Els jugadors, desolats / EFE

Conseqüentment, Guardiola ha mogut fitxa i ha fet debutar el jove Liam Delap, primer, i ha apostat per l'ex del València Ferrán Torres, després. Però no ha servit de res. James Maddison ha signat l'1-4 abans que el central Nathan Aké, fitxat aquest estiu pel City, maquillés el marcador. Abans del final, però, Youri Tielemans ha marcat el tercer penal del partit per signar el contundent 2-5 final.

Eric Garcia, el central que el Barça vol recuperar en aquesta finestra de mercat, ha estat titular i ha disputat els 90 minuts. Vingui o no al club blaugrana, aquest partit no l'oblidarà fàcilment.