Sorpresa a l'Etihad Stadium i remuntada a Wembley. Manchester City i Juventus finalment han estat els dos conjunts que s'afegeixen a la llista del sorteig dels quarts de final de la Champions League.

Derrota del City sense conseqüències (1-2)

El City de Pep Guardiola ha caigut en la tornada dels vuitens de Champions a l'Etihad Stadium. Tot i el matiner gol de Gabriel Jesús, els suïssos del Basilea no han abaixat els braços i han acabat la seva participació europea superant un dels millors equips d'Europa.

Primer Elyounoussi i més tard Lang han capgirat el marcador a Manchester, però no ha estat suficient. El 0-4 obtingut en l'anada han permès els anglesos endur-se l'eliminatòria i fer un pas més a la Champions.

Higuaín porta la Juve als quarts (1-2)

L'empat a dos del Juventus Stadium deixava les coses ben obertes per a Wembley, però hi ha hagut sorpresa final. El Tottenham de Mauricio Pochettino ha començat manant amb un gol de Son a la primera meitat. Però els canvis d'Allegri a la segona part han fet capgirar el marcador i han canviat el símbol de l'eliminatòria.

L'entrada de Liechteiner i Asamoah al minut 60 han estat precedits de la remuntada. Higuaín ha empatat al 64 i Dybala al 67. Dos gols en quatre minuts perquè la Juve passi als quarts de la Champions.