El Manchester City torna a la feina amb victòria. Després de l'aturada pel coronavirus, els de Guardiola s'han beneficiat dels errors garrafals de David Luiz i han guanyat amb comoditat a l'Arsenal (3-0).

Sterling, De Bruyne i Foden

Sterling, De Bruyne i Foden han estat els autors dels gols a l'Etihad Stadium en el retorn de la Premier. La lliga anglesa ja està adjudicada al Liverpool, però el City ha de confirmar encara la segona posició a la classificació.

El gran nom de la nit ha estat el de David Luiz. El brasiler ha substituït al lesionat Pablo Marí i segurament ha fet un dels pitjors partits de la seva carrera. No ha fet res bé.

En el primer gol, Luiz no ha rebutjat bé una pilota que ha regalat a Sterling. El britànic no ha perdonat davant la porteria. I després a la segona part, el brasiler ha arribat tard i ha fet penal a Mahrez. A més, l'àrbitre l'ha castigat amb una vermella.

Etihad Stadium Manchester City Arsenal EFE

Greu lesió d'Eric García

De Bruyne ha transformat la pena màxima i ha sentenciat l'Arsenal de Mikel Arteta. Foden ha acabat d'ampliar el marcador, però una de les notes negatives del partit ha estat la greu lesió del català Eric García.

García ha rebut un cop duríssim del seu porter, Ederson, i ha quedat estès a terra durant minuts fins que els serveis mèdics se l'han emportat. El pròxim partit del City és dilluns contra el Burnley.