A mesura que passen els dies, es van coneixent més detalls d'un dels contractes més importants de la història del futbol, el que lliga Leo Messi, el millor jugador de tots els temps, amb el PSG, un fitxatge llampec i inesperat, ja que es va dur a terme pocs dies després de donar-se per feta la continuïtat de l'argentí a les files del FC Barcelona, el club de la seva vida.

Finalment, el Barça va titllar la renovació com a impossible, el que va provocar que el PSG fitxés Leo Messi, per formar una davantera de somni juntament amb Neymar i Mbappé.

Roda de premsa messi, PSG, Paris, el president Nasser Al-Khelaifi - Efe

Leo Messi, amb Nasser Al-Khelaifi, president del PSG / EFE

El Mundial del Qatar, el gran somni de Messi

Leo Messi mai no ha amagat que els seus dos grans objectius abans de penjar les botes passen per guanyar una altra vegada la Champions League, "la copa linda" i, sobretot, intentar guanyar el Mundial del Qatar amb l'Argentina. Aquests somnis semblaven ser un impossible, però el jugador hi torna a creure després de fitxar pel PSG, on tindrà al seu costat a una plantilla plena d'estrelles, i després d'alçar la Copa Amèrica al Brasil.

És per això que en les negociacions entre els representants del París Saint-Germain i Jorge Messi, la selecció d'Argentina va sortir en diverses ocasions, ja que Leo Messi va donar ordres al seu pare i representant de prioritzar l'albiceleste, fins al punt d'incloure en el contracte un parell de clàusules innegociables, dues condicions secretes fins ara, però que finalment han acabat sent públiques.

Messi feliç Argentina Copa America EFE

Messi, després de guanyar la Copa Amèrica contra el Brasil / EFE

Dues clàusules en clau argentina

"Prioritat per a la prestació a la selecció argentina de futbol en qualsevol mena de partit i/o compromís que hi hagués, siguin aquests oficials (FIFA), amistosos o benèfics." Aquesta és la primera clàusula que els Messi van obligar el París Saint-Germain a afegir en el contracte, tal com ha avançat el portal argentí Infobae. En aquesta, Leo Messi vol deixar per escrit que sempre prioritzarà un partit de la selecció argentina que un del PSG. De fet, ja ho ha demostrat, ja que en aquesta última aturada de partits internacionals ni tan sols s'ha plantejat no disputar l'últim per arribar fresc al qual serà el seu debut en el Parc dels Prínceps, en un duel contra el Clermont.

"Facilitació perquè qualsevol membre del personal sanitari, mèdic o assistencial del departament de seleccions nacionals del futbol argentí tingui accés a totes les instal·lacions del PSG per atendre'l davant qualsevol consulta", va aconseguir afegir Jorge Messi al contracte davant de la sorpresa dels representants del París Saint-Germain.

Segons alguns mitjans francesos, la publicació d'aquestes clàusules no ha agradat del tot a alguns membres de la plantilla del PSG. I és que sense dubtar sobre la grandesa de Messi, no s'ha d'oblidar que al vestidor del club francès hi ha un bon nombre d'estrelles mundials que estan obligades a prioritzar el PSG abans que la seva selecció.

 

Imatge principal: Leo Messi, en el seu debut amb el París Saint-Germain / EFE