No hi eren ni Cristiano Ronaldo, ni Bale, ni Modric, ni Kroos, ni Marcelo, ni Varane. Però el Reial Madrid ha presentat un equip alternatiu, amb jugadors amb ganes de reivindicar-se i amb Isco fent de líder. El migcampista malagueny ha decidit el partit contra el Màlaga, el seu exequip, repartint joc, amb un gol i una assistència (0-2).

El Madrid s'aprofita dels tocadors

Després de l'èxit a la Champions, tot i el patiment, Zinedine Zidane ha apostat per un equip B. Ha estat el torn dels menys habituals perquè la Lliga està perduda i ja no interessa. I per mantenir el ritme n'és suficient amb Isco, Asensio i Kovacic.

El Màlaga, el cuer de la Lliga, no ha presentat oposició. El Madrid ha sabut tocar la pilota, crear el joc a través de la possessió i rematar quan el rival ha estat més a prop del gol. Un partit d'aquells tranquils, potser avorrits en certs moments, però que s'ha decidit amb dos fogonades de bon joc.

Primer ha estat Isco a la primera meitat, a la mitja hora de partit, amb una falta perfectament situada a la frontal de l'àrea andalusa. El migcampista blanc, que segueix reclamant minuts a Zidane i també més pes a la plantilla, no ha decebut. Xut suau, precís i volant amb rosca per entrar dins de la porteria defensada per Roberto. Fantasia.

I més tard, ja a la segona meitat, ha estat novament Isco protagonista en el segon gol blanc. Triangulació perfecta entre Benzema, Isco i Casemiro dins de l'àrea del Màlaga, i magistral assistència del malagueny per deixar sol Casemiro. El brasiler només ha hagut d'empènyer la pilota per fer el gol de la sentència al minut 63.

Sense pressió a La Rosaleda

Al Madrid se l'ha vist tranquil. Sense res a perdre. No ha patit. Amb futbolistes creatius ha tingut la pilota. I amb la pilota s'ha guanyat bé. Isco ha fet de líder d'un equip amb molts alts i baixos i el partit s'ha acabat quan ha marxat substituït al 72.

Igual que ha passat durant la temporada, els blancs han tingut trams de partit que han dominat a plaer. Però també han patit al contracop, mostrant les debilitats que ja van tenir contra la Juventus. I més quan ha marxat Isco. El Madrid ha perdut l'equilibri, però el Màlaga és un conjunt que ja comença a mirar inevitablement la Segona divisió. Finalment Rolán ha maquillat el resultat amb un gol en l'última jugada del partit. Sense transcendència.

El Madrid torna a guanyar a la Lliga sense patir. Uns bons setanta minuts d'Isco han estat suficients per tombar un Màlaga enfonsat en l'última posició. Els blancs no es volen desentendre del tot de la Lliga i segueixen combatent per la tercera posició.