El Reial Madrid ha aconseguit sumar els tres punts aquest diumenge davant del Valladolid (0-1) en un partit on els homes, dirigits per Zinedine Zidane, han ofert una trista imatge i un joc llastimós. Tot i el pèssim espectacle, els blancs tornen a Madrid líders de la Lliga Santander amb una distància de tres punts sobre el Barça.

El Madrid ha complert el tràmit que tenia aquest diumenge després de la derrota blaugrana al camp del Valènica i ha aconseguit endur-se la victòria del José Zorrila. Els blancs han jugat un partit on han mostrat una infausta i lúgubre versió, amb un clar símptoma de falta de gol. Amb llargues possessions, del tot estèrils, els homes de Zidane han demostrat que aquest equip té un problema, preocupant, a la línia d'atac.

zinedine zidane valladolid banqueta efe

Possessió, sense perill

El partit ha començat amb el conjunt local molt endollat, imprimint una pressió asfixiant, dificultant molt la sortida de pilota des de darrere dels blancs. El Madrid ha volgut prendre el control i apoderar-se de la possessió de la pilota, i així ha estat. Els blancs amb un domini notable movien i movien la pilota d'una banda a l'altre del camp, sense ser capaços de perfora la defensa del Valladolid.

Les ocasions de perill dels blancs han vingut a pilota aturada i centrades laterals. En una d'aquestes els madrilenys han vist com Casemiro rematava una gran centrada de Kroos i enviava la pilota al fons de la porteria de Masip. El VAR, però ha invalidat el gol per posició antireglamentària del mig centre brasiler. Els minuts passaven i el Valladolid s'animava i anava endavant en veure el poc perill que creaven els blancs.

isco valladolid madrid efe

A la segona part l'actitud del Madrid ha canviat i els de Zidane han pujat una marxa. Tot i no crear moltes ocasions, els madrilenys, a poc a poc, han anat trobant la manera de penetrar la defensa val·lisoletana. Tot i seguir amb el mateix estil de posar centrades laterals, el Madrid ha aconseguit inquietar la porteria de Masip. Primer Rodrygo i seguidament Benzema han intentat superar al porter català, sense èxit.

Protagonista inesperat

L'heroi de la nit ha estat un protagonista no habitual. El gol ha arribat després de l'enèsima centrada lateral. Kroos ha torbat a Nacho que amb una gran rematada ha superat Masip. Amb el gol el conjunt blanc ha posat el "mode estalvi d'energia" i s'ha dedicat a gestionar els últims minuts de partit esperant a què l'àrbitre xiules el final.

Amb els tres punts el Madrid torna a ser primer a la classificació i deixant a l'equip de Quique Setién a tres punts i a deu l'Atlètic del Cholo Simeone. Tot i el lideratge, el Madrid ha evidenciat que el joc de l'equip no és bo, no té profunditat ni gol. Difícilment aquest equip podrà plantar cara al Manchester City de Guardiola als vuitens de final de la Champions League que es disputaran al mes de Febrer.