El Reial Madrid supera el Milan i s'endú la 39a edició del trofeu Santiago Bernabéu. Els blancs concedeixen moltes ocasions i fan valer els gols de Karim Benzema, Gareth Bale i Borja Mayoral per sumar l'última victòria abans de començar la temporada, el pròxim dimecres contra l'Atlètic de Madrid en el marc de la Supercopa d'Europa.

El Madrid, amb un equip titular i Sergio Ramos com a capità, només ha necessitat dos minuts per trencar l'empat a zero. Benzema ha caçat una centrada lateral per fer amb el cap el primer gol del partit. La reacció dels italians, però, ha estat immediata. Gonzalo Higuaín, un exmadridista, s'ha inventat l'empat amb un xut que ha entrat llepant el pal de la porteria de Keylor Navas.

El pas dels minuts ha il·luminat les carències de l'equip de Julen Lopetegui, inconsistent en defensa.  L'entrenador ha pogut comprovar que haurà d'ajustar moltes coses per competir contra els matalassers. Els atacs en estàtic es feien eterns i les guspires de talent d'Isco Alarcón i Marco Asensio eren insuficients. Les aturades de Navas, desprotegit, mantenien el resultat. El renascut Bale, abans d'escoltar el xiulet del descans, ha fet el 2-1 aprofitant una pilota morta dins l'àrea del Milan.

La segona part ha servit per veure els primers minuts de Luka Modric i ratificar la falta de punteria dels italians, que morien a la frontal de l'àrea. Els canvis han mantingut el partit amb vida. I entre anades i vingudes, han pogut caure gols a les dues porteries. Finalment ha estat Mayoral qui ha posat el punt final a la nit de futbol a Madrid amb el 3-1.

El Santiago Bernabéu, amb molts seients buits, ha vist com el seu equip tapa amb gols unes carències que amenacen a torpedinar el primer títol.