El Madrid venç però no convenç (4-2). Aquest dissabte, el conjunt de Zinedine Zidane ha signat una gran primera part contra el Granada en la qual s'ha situat 2-0 al marcador, però a la segona, i per culpa d'una errada d'Alphonse Areola, ha estat a punt de perdre dos punts. Finalment, però, un gol de James ha sentenciat el duel i ha permès que els blancs segueixin sent líders.

Hazard s'estrena

A la primera part el Reial Madrid ha estat un huracà. Els blancs han volgut reparar la trista imatge que van oferir davant del Bruges a la Champions (2-2) i ho han aconseguit amb intensitat, oportunitats i bon futbol.

Els de Zidane només han tardat dos minuts en donar una alegria al seu públic, i és que en la primera jugada ofensiva de la tarda Karim Benzema ha batut Rui Silva. Ho ha aconseguit després de rematar amb l’esquerra una centrada espectacular de Gareth Bale al segon pal.

madrid efe

En l’acció immediatament posterior, Ángel Montoro, un dels pilars del Granada, s’ha lesionat i ha hagut de ser substituït. La posada en escena del conjunt visitant, el segon classificat de la Lliga, no podia ser més decebedora.

El Madrid ha marxat als vestidors amb un 2-0 a favor al marcador, però el cert és que podria haver sentenciat el partit abans dels primers 45 minuts. Els blancs, més entonats que de costum, han comptat amb diverses oportunitats per ampliar el seu avantatge, però Dani Carvajal, en dues ocasions, no ha estat prou contundent davant de Rui Silva.

Qui sí que ha estat efectiu, en canvi, ha estat Eden Hazard. El belga s’ha estrenat com a golejador amb la samarreta del Madrid just abans del descans, quan ha aprofitat una passada de Fede Valverde per superar el porter visitant amb una gran vaselina.

Ridícul d'Areola

Afrontar una segona part al Bernabéu amb el marcador en contra és difícil, però el cert és que Diego Martínez, tècnic del Granada, ha intentat canviar el rumb del partit amb un canvi: Álvaro Vadillo, un davanter, per Ramón Azeez, un migcampista.

Els andalusos han ofert certa resistència i han millorat la imatge del primer temps, però qui ha tornat a colpejar amb força ha estat el Madrid, aquest cop gràcies a Luka Modric. Quan s'havia disputat una hora de partit, el croat ha enviat la pilota a l'escaire amb un xut des de la mitja lluna per batre Rui Silva.

Machis Reial Madrid Granada EFE

Semblava que el duel estava més que sentenciat, però aleshores Areola, el titular per davant de Thibaut Courtois aquesta tarda, ha donat una vida extra al Granada amb un error imperdonable. Amb la pilota als peus, el francès s'ha dormit i ha acabat propinant una puntada de peu a Carlos Fernández quan es disposava a realitzar una passada. Darwin Machís no ha fallat des dels onze metres i, amb 20 minuts de marge, ha reactivat el seu equip.

10 minuts. Aquest és el temps que ha tardat el Granada en tornar a marcar, aquest cop mitjançant Domingos Duarte. El central portuguès ha mullat en un servei de córner i ha posat la por al cos als jugadors del Madid, que han hagut d'assumir que el partit tornava a començar.

Afortunadament pels interessos blancs, però, James ha sentenciat el duel en la darrera jugada del partit i el conjunt visitant s'ha quedat sense puntuar. Amb la victòria, el Madrid és més líder i se situa a 5 punts del Barça, que aquest diumenge haurà de superar el Sevilla per evitar que l'etern rival s'escapi a la classificació.