Luis Suárez té 33 anys i ja se n'ha adonat que els seus millors anys en el futbol estan arribant a la final. L'actual davanter centre titular del Barça, recuperant-se de l'última lesió i confinat pel coronavirus, continua veient lluny el futur. Però si fa un any David Beckham ja se'l volia endur al seu club dels Estats Units, ara té un nou pretendent.

No és al seu país, a l'Uruguai, però sí a Sud-amèrica. El San Lorenzo de Almagro, club que abans de l'aturada per la Covid-19 es trobava a la zona mitja-alta de la Superlliga argentina, somia en poder-lo fitxar. Bernardo Romeo, exentrenador del club ciclón, va afirmar en declaracions a Crack Deportivo que el president Marcelo Tinelli té pensat fer-li una oferta a l'estrella del Barça: "El futbol argentí és molt competitiu i sempre hi ha la possibilitat que un jugador com Suárez vingui, tant de bo. Sé que Tinelli el té com una possibilitat però veurem què passa".

LUIS SUAREZ ARRIBADA CAMP nou - mireia comas

Mireia Comas

De moment, és una opció remota però que podria encaixar perquè el mateix Suárez va reconèixer a principis d'aquesta temporada, en una entrevista a FOX Sports, que a l'Argentina sempre li ha agradat el club de Buenos Aires. I passaria del blaugrana del Barça al blaugrana del San Lorenzo.