El FC Barcelona-Atlètic de Madrid no ha decebut. Un duel que tenia molt en joc i en el qual les pulsacions estaven molt altes en els futbolistes dels dos conjunts. Un vell conegut de l'afició culer, Luis Suárez, s'ha mostrat bel·ligerant en el seu joc, com de costum, però ha celebrat amb una efusivitat anormal el primer gol dels matalassers, el que ha marcat Yannick Carrasco al minut 8. Aquest gest ha estranyat als jugadors del Barça.

Bons números al Wanda

Luis Suárez va marxar de Barcelona a contracor, obligat perquè no entrava als plans de Ronald Koeman. Un cop a Madrid, l'uruguaià ha rendit a molt alt nivell. La temporada passada, Suárez va fer 21 gols i  va repartir tres assistències en 38 partits disputats amb els blanc-i-vermells, entre Lliga i Champions. Enguany, porta nou gols i dues assistències en 29 partits jugats. Amb la falta de gol que ha tingut el Barça, sembla estrany que Koeman decidís desprendre's de Suárez amb tanta facilitat.

luis suarez yannick carrasco atletico madrid fcbarcelona

Luis Suárez i Yannick Carrasco, celebrant el gol del belga / EFE

Pel Cholo Simeone, l'exblaugrana ha estat un pilar fonamental des de la temporada passada. Dels jugadors d'atac, Suárez ha estat el que menys ha rotat. Tot i això, l'uruguaià ja té 35 anys i està encarant el final de la seva carrera futbolística. Tant l'Atlètic com el mateix jugador tenen clar que el seu camí se separarà més aviat que tard.

Suárez, molt sobreexcitat

Luis Suárez ha estat molt intens, tant en el seu joc com en les protestes. Quan Yannick Carrasco ha obert el marcador, amb una assistència de l'uruguaià al minut 8, el futbolista 'charrúa' ha celebrat el gol amb una efusivitat desmesurada, fet que ha estranyat als seus excompanys.

Més tard, abans de l'expulsió de Dani Alves, Suárez ha protestat amb molta insistència, tant al línier com a Gil Manzano, perquè es fes fora al lateral brasiler del Barça. A més, era el primer matalasser en queixar-se davant qualsevol decisió del col·legiat. El que ja feia amb la samarreta del Barça, però ara com a rival.

luis suarez atletico madrid gol fcbarcelona EFE

Luis Suárez, demanant perdó al Camp Nou després de marcar un gol / EFE

No obstant això, quan al minut 58 l'exdavanter del Barça ha aconseguit retallar diferències i posar el 4-2 al marcador, no ho ha celebrat. I no només això, sinó que ha demanat perdó a l'afició del Camp Nou, en un gest que no lliga massa amb la seva actitud prèvia. El Camp Nou, per la seva part, no ha mostrat cap mena d'enuig i ha dedicat aplaudiments al que va ser un ídol blaugrana.

Imatge Principal: Luis Suárez protestant una acció / EFE