Luis Suárez està d'enhorabona. El davanter de l'Atlètic de Madrid està ajudant al seu equip a seguir líder de la Lliga amb gols com el del diumenge passat. Aquella diana va suposar el seu gol número 500 en tota la seva carrera, un número increïble a l'abast de molt pocs.

500 gols de Suárez

Ara hi ha aturada per seleccions i caldrà esperar per tornar a veure les competicions de clubs dues setmanes. Suárez ha volgut aprofitar el moment per parlar amb el periodista Gerard Romero, al seu canal de Twitch.

Luis Suárez Atlético Real Madrid EFE

Suárez celebrant un gol / EFE

El seu rendiment a l'Atlètic, l'1-6 del Barça a Anoeta, la seva relació amb Messi i Haaland... són alguns dels temes dels quals es va parlar. Suárez ha assegurat que segueix els partits del club blaugrana i que els veu molt bé.

"Amb Messi parlo gairebé cada dia"

"Quan un equip està en dinàmica positiva i té al millor del món es nota. Un partidàs (l'1-6 a Anoeta), va ser espectacular. Quan veus que el rival pateix per tots els llocs del camp t'adones que anaven a guanyar. Quan admires el futbol, veus aquest partit, com es diverteixen", ha explicat.

"Sí, veig els partits del Barça, perquè m'agrada veure futbol i tinc amics allà. Sento admiració per l'equip al qual vaig defensar i estaré agraït. Amb Messi parlo gairebé cada dia, però parlem de moltes coses i alguna vegada de partits, però també de coses personals", ha manifestat.

arturo vidal luis suarez messi barça efe

Messi amb Suárez celebrant un gol / EFE

Suárez està tenint un gran rendiment a l'Atlètic: "Vaig tenir la sort i la decisió de canviar a un equip de la mateixa Lliga i això té cert benefici, no necessitava més que conèixer als companys, l'equip, però en el joc no em va variar massa. Un és passional a l'hora de jugar, no canvia amb una o una altra samarreta. Estic content per com m'estan anant les coses per estar ajudant a l'equip a estar a dalt".

A la pregunta de qui li ha donat més gols en la seva carrera, ha comentat que "ens hem repartit molts entre Leo i jo". "Molts gols van ser gràcies a ells, a Ney, a Sergi Roberto, a Alba", ha afegit.

D'altra banda, un dels grans temes del moment és l'espectacular rendiment d'Erling Haaland. "Haaland és un grandíssim jugador, està a un nivell espectacular. Té una potència física admirable. És un dels millors 9 del món i marcarà una època. Són diferents. Jo soc un nou, així que prefereixo al nou golejador, qui marca diferències. Vaig una miqueta per Haaland, però Mbappé està a un altíssim nivell", ha remarcat.

 

Imatge principal: Messi i Suárez amb el Barça / Mireia Comas