Luis Suárez ha demostrat que encara té corda per aconseguir títols importants. L'Atlètic de Madrid és el nou campió de Lliga i gran part de l'èxit és per al davanter uruguaià i els seus 21 gols. Suárez ha acabat plorant i reivindicant la seva figura després que el fessin fora del Barça de males maneres l'estiu passat.

El seu gol contra el Valladolid ha estat clau, una altra vegada, perquè els matalassers sumin els tres punts. I és que el Reial Madrid ha fet els deures i ha esperat la punxada dels seus veïns, però no ha estat possible. Onzena Lliga per a l'Atlètic que celebra amb bogeria el campionat.

"L'any que més he patit"

"És difícil, la situació que li va tocar viure a un, la forma en la qual em van menysprear i l'Atlètic em va obrir les portes. Molta gent ha patit amb mi. La meva dona, els meus fills, el dia a dia, són molts anys en el futbol i és l'any que més han patit per tot", ha confessat al micròfon de Movistar+.

"L'Atlètic ha fet un grandíssim any, malgrat les dificultats que vam tenir en moments de la Lliga. Hem estat els més regulars i som campions. No era normal la primera volta que vam fer i tampoc les ensopegades en els quals no vam tenir l'eficàcia que estàvem tenint", ha explicat.

Aquesta Lliga és més important que alguna amb el Barça? "És especial per tot el que un va patir. 5 de 7 Lligues i allà està Luis Suárez", ha dit reivindicant-se. A més, es va saber que aquesta setmana, l'uruguaià es va reunir amb Messi a Madrid i ha especificat que l'argentí "estarà content perquè som amics".

Després de les declaracions, s'ha pogut veure a un Suárez a la gespa, plorant de nou, i parlant per videotrucada, amb probablement la seva dona. La seva imatge representa el que ha estat tota aquesta campanya per a ell.

Per la seva part, el Cholo Simeone ha gaudit d'un davanter que li ha assegurat més d'una vintena de gols: "És Suárez, el seu cognom parla sol".

 

Imatge principal: Suárez durant el partit / EFE