Debut immillorable de Luis Suárez amb l'Atlètic de Madrid. Quatre dies després de fitxar pel club matalasser, el davanter uruguaià ha debutat al Wanda Metropolitano davant del Granada (6-1) i ho ha fet, a més, per la porta gran. En qüestió de minuts, el punta s'ha inventat una assistència, ha provocat un penal que finalment ha estat anul·lat i, abans d'acabar, ha marcat el cinquè i el sisè gol dels blanc-i-vermells. Memorable.

L'ex del Barça ha entrat al minut 68 substituint Diego Costa  i només ha necessitat uns segons per regalar una assistència a Marcos Llorente, qui ha signat el 4-0. En la següent jugada, el xarrúa ha rebut una patacada dins de l'àrea del Granada i ha provocat un penal que, després de ser revisat, ha estat anul·lat per l'àrbitre català Estrada Fernández. Poc ha importat.

atletic madrid suarez debut efe

Suárez, un debut somiat / EFE

En els darrers deu minuts, el nou '9' matalasser s'ha inventat dos golassos marca de la casa. El primer, després de rebre una centrada de Llorente que ha culminat amb el cap de manera magistral; el segon, en temps afegit, després d'enviar al fons de la porteria una pilota que ell mateix havia ajustat al pal.

Els culers tenen motius per enfadar-se i estar preocupats. Suárez, el davanter que Josep Maria Bartomeu ha regalat a canvi de 6 milions en variables, ja marca amb la samarreta d'un rival directe.