La selecció espanyola masculina de futbol torna a jugar i Luis de la Fuente, el seu entrenador, continua provant jugadors. Nova convocatòria del combinat nacional espanyol i algunes novetats. Però és que ara sí es nota de veritat que hi ha un canvi de cicle i que les grans estrelles dels últims anys han desaparegut. La Roja té una nova cara i els protagonistes ja no són les estrelles que van tocar el cel a Sud-àfrica al 2010.

Luis de la Fuente té un nou candidat per a la Roja

És per això que Luis de la Fuente s'ha de fer respectar i ha de trobar la millor solució per a la nova selecció espanyola. És ben cert que des de baix pugen amb molta força i sabent què és guanyar a nivell internacional, però també què significa defensar la samarreta de la Roja.

Potser el que cal és una mica més d'experiència, i per això ara apareix un nou nom d'un vell conegut que va desaparèixer de les convocatòries d'Espanya tot i no haver-se retirat de la selecció espanyola. Un nou líder amb molta experiència que pot aportar un extra al combinat nacional espanyol.

Luis de la Fuente España Foto Europa Press
Luis de la Fuente, durant una roda de premsa de la selecció espanyola / Foto: Europa Press

Sergio Ramos es deixar estimar per la selecció espanyola

Es tracta de Sergio Ramos, que ja ha deixat enrere la seva curta etapa al PSG i ara ha tornat al Sevilla per sentir-se important als seus 37 anys. El cas és que el defensa andalús encara no vol pensar en la retirada i tampoc descarta poder formar part de la selecció espanyola absoluta. Ja va deixar caure que volia tornar al Mundial de Qatar, però Luis Enrique Martínez no el va seleccionar. I ara ha fet el mateix amb Luis de la Fuente.

Sergio Ramos ha demanat tornar a la Roja a la seva manera. El que semblava impossible ara és una mica més possible. "De cara a la selecció (espanyola), fa un any vaig prendre una decisió perquè com vaig dir al seu dia, el futbol no és només futbol…però si les circumstàncies es donen… qui sap...", ha assegurat en les últimes hores després de confirmar-se el seu retorn al Sevilla.

A més, encara que no sembli que Sergio Ramos estigui per jugar al primer nivell i fer-ho de forma regular, sí que ell és conscient que vol millorar i tornar a ser el d'abans: "Físicament he entrenat molt i dur. Mai ho havia fet tant de temps sol. Però així comences a aprendre. Però necessitava el camp, els companys…si no entrenes així, ho perds. No tinc pressa, però com més aviat espero estar disponible".

Això vol dir que Sergio Ramos no descarta res. I, tal com parla i tal com es mostra de cara al públic, sembla que ben aviat podria ser titular indiscutible al Sevilla i a la selecció espanyola si li donen un vot de confiança. Tot i això, per molt que parli ho haurà de demostrar sobre els terrenys de joc.