Sergio Ramos encara no penja les botes perquè se sent amb capacitat de seguir jugant a futbol. I ho seguirà fent al Sevilla, a casa seva, perquè creu que té físic i qualitat per seguir competint al primer nivell del futbol europeu. Però tot i que s'ha confirmat el seu retorn i ja ha tornat a recordar vells temps, també ha rebut la negativa per part dels ultres del club andalús.

Sergio Ramos torna al Sevilla

Sergio Ramos ha tornat al club on es va formar després de gairebé dues dècades. Va marxar amb només 19 anys en direcció al Reial Madrid i ara ja en té 37. Un retorn més que esperat per al jugador andalús, que es vol acomiadar del futbol on va créixer. "Jo torno a casa i el que no canvia és el sentiment i el cor. Sóc sevillista de bressol i això no es pot canviar", va assegurar en una entrevista feta als mitjans del club sevillista.

Un Sergio Ramos que està molt content de tornar a casa, ja que quan va tancar el mercat de fitxatges encara no tenia equip després de sortir del PSG. Han estat 18 anys lluny de casa i i ho ha guanyat tot. Ara, però, havia de pensar en els seus i ha preferit seguir al primer nivell abans que marxar a un destí exòtic.

Els Biris Norte no volen Sergio Ramos

I una de les seves afirmacions ha estat que "estic desitjant que arribi el retrobament amb l'afició i toca incorporar-nos a l'equip com més aviat millor" i "estic desitjant incorporar-me i el que va passar en el passat s'ha de quedar allà". Unes paraules molt adequades, però que al mateix temps han generat polèmica. I tot té a veure amb el grup sevillista Biris Norte, que precisament no ha estat gaire amic de Sergio Ramos des de la seva sortida del Sevilla.

El futbolista andalús va tenir diverses polèmiques amb el grup ultra del Sevilla, fins i tot, arribant a desafiar-lo en el mateix Sánchez-Pizjuán. I tot i que Sergio Ramos ha volgut calmar les aigües i ha demanat disculpes per les seves actituds del passat, el grup d'aficionats del club andalús s'ha mostrat molt contundent en un comunicat i ha rebutjat aquesta oferta de pau.

Pepe Castro Sergio Ramos Sevilla / Foto: Sevilla FC
Sergio Ramos sent presentat com a jugador del Sevilla / Foto: Sevilla FC

En certa manera els Biris han volgut carregar-se Sergio Ramos ja des de l'inici, confirmant el "rebuig als que van proposar aquest fitxatge". Però és que els ultres del Sevilla han anat més enllà i també han afirmat que "la sola proposta d'aquest fitxatge ja suposava una manca de respecte als valors que ens han fet grans, als símbols i les llegendes que han defensat el nostre escut, i als milers de sevillistes que han patit els menyspreus d'aquest jugador en el passat". Una manera molt clara de posicionar-se en contra del retorn de Sergio Ramos al Sevilla.