Embolic a la selecció espanyola. Després d'una nova golejada contra Romania (5-0), Robert Moreno hauria estat acomiadat de les banquetes de la Roja i qui ocuparia el seu lloc seria Luis Enrique, segons va avançar El Partidazo de la Cadena COPE.

Crisi de la selecció espanyola

Moreno ha estat només sis partits dirigint Espanya i el seu balanç ha estat de quatre victòries i dos empats. El català va assegurar en la roda de premsa de la seva presentació que quan Luis Enrique volgués tornar, ell faria un pas al costat.

Però el que hauria molestat a Moreno haurien estat les formes de la Federació Espanyola (RFEF), que hauria negociat a la seva esquena el retorn de l'asturià.

luis enrique seleccio espanyola efe

La crisi de la selecció espanyola es va mostrar aquest dilluns a la nit quan Moreno no va comparèixer davant els mitjans de comunicació després del partit i tampoc ho va fer cap dels jugadors.

Aquest dimarts a les 12.30 hores, el president de la RFEF, Luis Rubiales, i el director esportiu, José Francisco Molina, oferiran una roda de premsa per donar explicacions i anunciar qui és el nou seleccionador. Tot fa preveure que seria Luis Enrique.