La selecció espanyola ha superat amb comoditat Romania (5-0) i ha complert l'últim objectiu. Els de Robert Moreno havien de guanyar aquest dilluns en l'últim partit classificatori de l'Eurocopa de 2020 per ser una de les sis millors seleccions europees i, per tant, ser cap de sèrie i ho han aconseguit.

Espanya, molt superior

Un dels jugadors seguits pel Barça, Fabián Ruiz, ha estat l'autor del primer gol de la nit al Wanda Metropolitano. Els espanyols han mostrat un gran joc davant Romania, que no podia capgirar la situació d'inferioritat.

Gerard Moreno ha estat un dels que més ha brillat i és que l'experico ha signat un doblet que confirma el seu gran moment. La primera part no podia finalitzar de la millor manera i és que la Roja ha pogut ampliar el marcador gràcies un gol en pròpia porta. Oyarzabal ha tancat el lluminós amb una gran diana en el temps afegit.

El que significa ser cap de sèrie és que Espanya evitarà rivals grans en l'inici de l'Eurocopa. Una de les curiositats de la nit ha estat que la Federació de Futbol ha volgut homenatjar la Guàrdia Civil pels seus 175 anys.