Luis Enrique continua sense acabar de convèncer en el Paris Saint-Germain. Els resultats no estan sent els esperats, i el seu projecte genera molts dubtes. Per això, la sortida de Kylian Mbappé sembla cada dia més segura, veient que es nega a firmar un nou contracte, i per tant tot fa indicar que canviarà d'aires a final de curs, amb la carta de llibertat sota el braç. I els nous fitxatges no estan funcionant com es podia esperar.

Ousmane Dembélé és, sense cap tipus de discussió, el crac que més crítiques està acumulant. Una cosa totalment comprensible, a causa que encara no ha estat capaç d'estrenar-se com a golejador, si bé ha pogut ajudar amb quatre assistències. El tècnic asturià continua mantenint una confiança intacta en 'El Mosquit', com demostra el fet que sigui titular indiscutible, però òbviament espera que millori el seu rendiment en les següents setmanes.

Ousmane Dembélé

En canvi, 'Lucho' assenyala el centre del camp com el gran problema que està llastant l'equip. Creu que és la parcel·la més feble, i que és necessari reforçar en el Parc dels Prínceps. I més ara que s'ha confirmat la lesió de Warren Zaire-Emery, que estava jugant tots els minuts malgrat tenir només 17 anys, i que no estarà disponible durant alguns mesos. Perquè els seus companys en la medul·lar no estan complint les expectatives.

Vitinha i Fabián Ruiz no han funcionat, mentre que Carlos Soler no entra en els plans. Encara que el protagonista d'avui és Manuel Ugarte, pel qual van pagar 60 milions d'euros aquest estiu al Sporting de Portugal, sent una recomanació expressa de Luis Campos a Nasser Al-Khelaïfi. Estava convençut que el jove migcampista de 22 anys seria un encert rotund, i la realitat és que en les seves primeres setmanes va sorprendre tots.

Manuel Ugarte

Va mostrar un nivell realment destacat, i es va guanyar molts elogis, però no ha pogut mantenir la regularitat, i ara mateix és blanc de crítiques. Perquè no està permetent que la resta dels seus companys brillin.

Ugarte comença a desesperar Luis Enrique

Ugarte ha començat a desesperar Luis Enrique, que ja no ho considera una peça imprescindible, i fins i tot pot perdre la titularitat. I s'està començant a parlar de la seva possible fuga del PSG, en cas que rebin una proposta prou interessant.

Ha arribat el moment perquè l'ex del Famalicao i del Fénix reaccioni, i recuperi la seva millor versió. Altrament, el seu futur a França corre perill...