Luis Enrique Martínez ha tornat a dirigir la selecció espanyola amb moltes ganes i amb intencions de guanyar la propera Eurocopa. La competició, que se celebra entre els mesos de juny i juliol del 2020, té el combinat espanyol entre els favorits per lluitar pel títol. I el tècnic asturià n'és conscient.

"Un sorteig que ens atorga el favoritisme, no ens amaguem", ha explicat un Luis Enrique confiat en els seus jugadors i en les moltes possibilitats que Espanya s'emporti la quarta Eurocopa de la seva història. "Ens agrada ser una de les favorites, tot i que en les últimes fases de campionats importants no haguem fet res o ens haguessin eliminat molt d'hora", explica. Luis Enrique, que diu que "acceptem aquest rol", també afegeix que "serà complicat", però que aquest favoritisme l'acabin confirmant amb els resultats.

Luis Enrique Rubiales EFE

EFE

Tot i aquestes ganes de protagonisme, l'exentrenador del Barça ha confessat que "no veig cap selecció per sobre". Però també destaca França, vigent campiona del món, un pèl superior a les "5-6 altres seleccions que tots tenim en ment".

Luis Enrique també confirma que en l'apartat de futbolistes "hi haurà canvis però no gaires". I que a hores d'ara té "moltes ganes" i "poso bastanta il·lusió i és una tornada molt desitjada".

I ara només queda esperar. Espanya tindrà els propers partits en l'aturada de seleccions del mes de març contra dues de les aspirants al títol: Alemanya i Països Baixos. Dos partits que serviran per veure el nivell de cara a una Eurocopa que es presenta molt igualada.