La realitat del món del futbol és que està carregat de venjances i de traïcions. I un dels que pot patir un nou cop molt dur és el Barça, ja que el PSG de Luis Enrique Martínez podria fer un nou moviment al mercat de fitxatges que acabi amb una nova derrota culer i amb una decepció absoluta per part dels dirigents blaugrana. Tot pot passar i cal estar molt alerta. I des del Barça no es poden adormir perquè el PSG li pot tornar a passar per davant.

El Barça perd Dembélé

El PSG està fent molts fitxatges i està confirmant un canvi de cicle. L'arribada de Luis Enrique ha generat noves sinergies i una nova manera de treballar. I ja ha descartat els jugadors menys compromesos i els que no li serveixen. Però també ha fet diversos fitxatges de jugadors molt importants en les últimes setmanes.

I un dels que està generant més polèmica és el d'Ousmane Dembélé. Al Barça li fa molt mal aquesta sortida, però el futbolista ja ha comunicat la seva decisió de fitxar pel PSG. I en els propers dies confirmarà aquest traspàs. Tot i això, aquesta operació podria no ser l'única que li fes molt mal al Barça. Ja ha estat un cas similar el del porter català Arnau Tenas, que ha acabat contracte amb el club blaugrana i ara ha firmat amb el PSG.

Ousmane Dembélé Barça Real Madrid Clásico Texas / Foto: FC Barcelona
Ousmane Dembélé jugant amb el Barça / Foto: FC Barcelona

El PSG també està pendent de Bernardo Silva

Però és que un dels grans objectius del PSG durant els últims mesos ha estat Bernardo Silva. Una de les estrelles del Manchester City campió d'Europa és un dels desitjos del club parisenc. I amb l'arribada de Luis Enrique segueix aquesta idea. Tot i que ara mateix sembli que amb l'arribada de Dembélé es descarti la incorporació del futbolista portuguès, aquesta idea de fitxar-lo segur que s'acabarà reactivant.

I aquesta operació encara farà més mal al Barça, ja que Bernardo Silva és l'objectiu culer des de fa més d'un any i Xavi Hernández el segueix demanant com una prioritat. I seria un dels jugadors que es convertiria en el relleu de Dembélé. Tot i això, el Barça segueix amb problemes econòmics i no ho té gens fàcil per poder-lo fitxar.

Camavinga y Bernardo Silva en un duelo / Foto: EFE - Juanjo Martin
Bernardo Silva jugant amb el Manchester City / Foto: EFE - Juanjo Martin

Bernardo Silva segueix sent jugador del Manchester City, però esperarà que aquest mes d'agost es pugui aclarir el seu futur. El futbolista portuguès contempla la seva sortida al Barça, però no descarta el seu fitxatge pel PSG. De moment, no hi han avenços, tot i que tothom sap que el PSG ha negociat i encara negocia amb Bernardo Silva. I aquest cas es resoldrà en les properes setmanes.