El Barça ha guanyat per 7-1 l'Osasuna i Luis Enrique ha reconegut en roda de premsa el gran partit que ha jugat l'equip. "Sortim reforçats del partit", ha assegurat l'entrenador asturià, que a més ha afirmat que es queda amb tot.

L'equip ha complert les expectatives i ha fet el que tocava. La primera final guanyada i "tots els esdeveniments són positius" també pensant de cara als propers partits. "A través de la circulació hem pogut generar ocasions" i han començat "seriosos i molt bé". La bona entrada a un partit d'un dia, una hora i un rival descafeïnat que s'ha resolt com es pretenia.

Si l'equip surt reforçat del partit, també "André i Arda han estat bé i han aportat l'amplitud" en la línia de la bona tònica general. El fons d'armari ha rendit a la perfecció i s'ha reivindicat. Alcácer i Gomes amb un doblet cadascú han certificat la millora.

I el moment del dia ha estat el gol de Mascherano. 319 partits oficials i per fi ha arribat el seu primer gol. "Me n'alegro molt per ell", però al final per a l'entrenador asturià no ha estat més que una "anècdota". "La victòria ens dóna força per a l'últim tram", ha conclòs Luis Enrique molt content del resultat i les sensacions creixents. La Lliga que encara està viva.